Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon sie 29, 2011 18:50 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:zaciagnełam znajomą na bazarek :mrgreen: ,pyta czy pomaranczowa brans to jakieś kamienie?

Nie, akurat w tej bransoletce nie, tam jest pomarańczowe szkło i malowany plastik....ale jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę zrobić z kamieni, tylko czasem trzeba na kamienie poczekać, bo w tej dziurze nic nie ma :( .

dzięki przekazałam,zastanowi się :ok: ale bede ją kusić :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sie 29, 2011 18:52 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:
kotx2 pisze:zaciagnełam znajomą na bazarek :mrgreen: ,pyta czy pomaranczowa brans to jakieś kamienie?

Nie, akurat w tej bransoletce nie, tam jest pomarańczowe szkło i malowany plastik....ale jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę zrobić z kamieni, tylko czasem trzeba na kamienie poczekać, bo w tej dziurze nic nie ma :( .

dzięki przekazałam,zastanowi się :ok: ale bede ją kusić :mrgreen:

Również dziękuję :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon sie 29, 2011 19:47 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

No to szczęka mi opadła.. Ale żeś nakręciła precyzyjnie tego drucika 8O 8O :ryk:
To czekam na przesyłkę niecierpliwie :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon sie 29, 2011 20:54 Re: Biżuteria na przetrwanie - robi się, proszę nie pisać!

vip0 pisze:
31. Macie te swoje koty! Zielony-marmur szmaragdowy i jadeit, czerwony-marmur i jadeit, niebieski-jadeity, drut posrebrzany.
Obrazek

32. A to są kolczyki Justysi :D ...jaspis tygrysie oko, drut posrebrzany....cena 25 zł, jakby ktoś chciał :( .
Obrazek

ZAPRASZAM !!!

A czy te koteczki są w jeszcze innych wersjach kolorystycznych?
Są cudne :love: :kotek: :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Pon sie 29, 2011 21:05 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Nieśmiało podpinam się pod pytanie i jeszcze zapytam o cenę :D
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sie 30, 2011 8:56 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Zielony :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Wto sie 30, 2011 11:38 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Bianka 4 pisze:Nieśmiało podpinam się pod pytanie i jeszcze zapytam o cenę :D

Kolorki można sobie zamówić, co się tam komu podoba, tylko nie zawsze są akurat na moment obecny kamienie...czasem trzeba pare dni poczekać, bo muszę zamówić.
Cena wisiorka bez zmian, cena kolczyków podana przy zdjęciu, trochę wyższa, bo to naprawdę dużo pracy :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sie 30, 2011 12:14 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Nowości na dziś:
nr 2 i nr 7 :D .

vip

Post » Wto sie 30, 2011 12:43 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

a do pary kocich kolczyków możnaby wisiorek?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto sie 30, 2011 15:26 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:Nieśmiało podpinam się pod pytanie i jeszcze zapytam o cenę :D

Kolorki można sobie zamówić, co się tam komu podoba, tylko nie zawsze są akurat na moment obecny kamienie...
czasem trzeba pare dni poczekać, bo muszę zamówić.
Cena wisiorka bez zmian, cena kolczyków podana przy zdjęciu, trochę wyższa, bo to naprawdę dużo pracy :oops: .

Cena wcale nie jest wygórowana, Małgosiu.
We wrześniu coś z pewnością u Ciebie zamówię.
Masz złote ręce (i złote serduszko :love: )
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto sie 30, 2011 21:06 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

jej siostra pisze:a do pary kocich kolczyków możnaby wisiorek?

Pewnie....ale twój wisiorek pójdzie jeszcze w tym tygodniu, czekam na ametysty, które jutro powinny być, więc jutro go zrobię i wyślę
:D .

vip

Post » Wto sie 30, 2011 21:44 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:

Pewnie....ale twój wisiorek pójdzie jeszcze w tym tygodniu, czekam na ametysty, które jutro powinny być, więc jutro go zrobię i wyślę

to może bym poczekała jeszcze i dorobiłabyś mi kolczyki? nie spieszy mi się, a uwielbiam komplety

jej siostra

Post » Wto sie 30, 2011 21:49 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

jej siostra pisze:
vip0 pisze:

to może bym poczekała jeszcze i dorobiłabyś mi kolczyki? nie spieszy mi się, a uwielbiam komplety

A też ametystowe byś chciała?...Rozumiem, że tak.
Monia, ja się rozejrzę jutro w tych ametystach i napiszę ci, co i jak, dobra?
Z dorobieniem nie ma problemu, byle kamienie odpowiednie były :D .

vip

Post » Wto sie 30, 2011 22:20 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

dzięki :1luvu:

jej siostra

Post » Wto sie 30, 2011 22:24 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

jej siostra pisze:dzięki :1luvu:

To ja dziękuję :D !

vip

[poprzednia][następna]