Za wynik nie odpowiadam... Daga80 - są dwa brazy.Jeden to ten sam co w nr 1 i 2,ale musiałabym go kupić,wciąż jest w sklepie.Drugi to wełna w lekki prążek,bardzo ciemny brąz,zdecydowanie gorzka ta czekolada
Za wynik nie odpowiadam... Daga80 - są dwa brazy.Jeden to ten sam co w nr 1 i 2,ale musiałabym go kupić,wciąż jest w sklepie.Drugi to wełna w lekki prążek,bardzo ciemny brąz,zdecydowanie gorzka ta czekolada
Za wynik nie odpowiadam... Daga80 - są dwa brazy.Jeden to ten sam co w nr 1 i 2,ale musiałabym go kupić,wciąż jest w sklepie.Drugi to wełna w lekki prążek,bardzo ciemny brąz,zdecydowanie gorzka ta czekolada Na dużej daleko by nie zajechałviolavi pisze:... Miecio non stop śpi na puffce, ale też bawi się nią, skacze i "jeździ" po całym pokoju, na panelach świetnie się ślizga...
passa pisze:Część moich najnowszych puffek będzie czystą wełną,wiele będzie mieszanek wełny z czymś.

fiszka13 pisze:passa pisze:Część moich najnowszych puffek będzie czystą wełną,wiele będzie mieszanek wełny z czymś.
A w jakich kolorach będą te puffki? Ja nieustannie tu zaglądam, wszystko mi się podoba i nie wiem co bym chciała....![]()
A chcę to jedyne pewne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości