edit_f pisze:hmmm... pragnę oznajmić, że..
V BAZAREK Z CHLEBEM Z KAMIENIA
uważam za otwarty..
Annozoo, czy takie terminy mogą być: bazarek do 7ego.. odbiór 9ego..
jej siostro: rezerwuję dla Ciebie jeden, proszę o ewentualne potwierdzenie..
edit_f pisze:hmmm... pragnę oznajmić, że..
V BAZAREK Z CHLEBEM Z KAMIENIA
uważam za otwarty..
Annozoo, czy takie terminy mogą być: bazarek do 7ego.. odbiór 9ego..
jej siostro: rezerwuję dla Ciebie jeden, proszę o ewentualne potwierdzenie..
anno, więcej chlebków prosimy edit_f pisze:no to po bazarku
dziękuję

Pasibrzucha pisze:Annozoo, powinnaś stanowczo częściej wystawiać chlebowe bazarki... Z samego Twojego chleba przy obecnym popycie dałoby się cały AFN utrzymać
Kocuria pisze:a to cena wywoławcza 15zł, czy kup teraz? bo się zgubiłam?
EDIT: phyanno, więcej chlebków prosimy
Kocuria pisze:ja pudełka zawsze i wszędzie, byle w kwietniu, bo teraz finansowo gryzę ściany
ej, ale ja bym chętnie wpadła, pomogła chlebkować i poznała dwójkę kochasimogę, mogę?
Stary niedźwiedź mocno śpi...
My go nie zbudziiiiimy, bo się go boiiiiimy
Jak się zbudzi to nas zje!!!!
Annazoo pisze:Kocuria pisze:ja pudełka zawsze i wszędzie, byle w kwietniu, bo teraz finansowo gryzę ściany
ej, ale ja bym chętnie wpadła, pomogła chlebkować i poznała dwójkę kochasimogę, mogę?
To zależy od tego czy mój TŻ (Mąż znaczy) nie będzie po nocnej zmianie, bo wtedy
No i Kocurio, UWAŻAJ, bo za naukę chlebkowania to trzeba policzyć jak za naukę smażenia pączków u Bliklego
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:ja pudełka zawsze i wszędzie, byle w kwietniu, bo teraz finansowo gryzę ściany
To zależy od tego czy mój TŻ (Mąż znaczy) nie będzie po nocnej zmianie, bo wtedy
No i Kocurio, UWAŻAJ, bo za naukę chlebkowania to trzeba policzyć jak za naukę smażenia pączków u Bliklego
znaczy słodki uśmiech i zaproszenie na kawę i mizianie kotów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości