Moderator: Moderatorzy
mestudio pisze:Zupełnie nie rozumiem wzbudzenia nadzieji w kimś, kto potrzebuje pieniążki natychmiast....ja mam za to nadzieję, że z tej nowej aukcji uzbiera się połowa tego co jej przysługiwało z aukcji poprzedniej wg opisu na początku.
kya pisze:Przepraszam ,licytacja zakonczyla sie wiec nie zagladalam tu . Poniewaz licytantki dzielnie walczyly o rower dla p.Izy dlatego dzisiaj bedzie wystawiona aukcja tylko dla Ani Rylskiej . To byl moj blad laczenie aukcji na 2 osoby ,nie przypuszczalam ,ze dziewczyny tak aktywnie wlacza sie w zbiorke finansow na rower. Ale jak to mowia " co sie dowlecze...." itd .Tak wiec dzisiaj pojawi sie na licytacji kubeczek i filizanka
Masz zupełną racjemestudio pisze:Zupełnie nie rozumiem wzbudzenia nadzieji w kimś, kto potrzebuje pieniążki natychmiast....ja mam za to nadzieję, że z tej nowej aukcji uzbiera się połowa tego co jej przysługiwało z aukcji poprzedniej wg opisu na początku.
kotalizator pisze:mestudio, chyba rzeczywiście mnie nie zrozumiałaś.
Również lubię jasne sytuacje i nie jestem zadowolona z tego co tu się stało.
Oczywistym chyba jednak jest, że ani ja, ani tym bardziej p. Iza nie jesteśmy bezpośrednio związane z tym co miało tu miejsce.
Na ogół nie mam czasu ani sposobności "nadzorować" bazarków, które inne osoby wystawiają na rzecz p. Izy czy innych osób.
I oczywistym jest, że ani ja ani p. Iza nie ponosimy odpowiedzialności za to co się stało.
Powtórzę jeszcze raz:
Jak ktoś mnie prosi o numer konta to go podaje, bardzo mu dziękuję i zakładam, że taka osoba chce świadomie wesprzeć koty pod opieką p. Izy lub jakiś inny cel związany z p. Izą.
Jeżeli zgłosi się do mnie osoba, która brała udział w licytacji i licytowała z myślą, że jej pieniądze będą równo podzielone pomiędzy Annę, a p. Izę, ale pomyłkowo wpłaciła całą kwotę na rzecz p. Izy, to ja oczywiście rozliczę się.
Co więcej mogę zrobić![]()
I proszę nie dopatrujcie się niczego złego w mojej wypowiedzi, bo jest mi zwyczajnie przykro...
Mam wielką, szczerą nadzieję, że uda się jakoś dojść do porozumienia,
kya pisze:Wam to chyba ktos placi za robienie zadymy ,co? Dlaczego mialam sie tlumaczyc jakiejs agitarius ,ktora nie brala udzialu w licytacji he?
Poza tym dobrze wiem o co tu idzie...nie o Anie Rylska tylko ten rower Was mierzi . Przejrzałam pisze sie przez "rz .![]()
Pierwszy raz wchodzisz na zakonczona licytacje porozrabiac sobie .Żałosne .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości