DO ZAMKNIECIA -dziękuję

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2016 8:12 Re: Tulinkowe wariacje-tylko dla kotuf -dla nas i dla innych

Widzę, że na 1 stronie mój Luc reklamuje niebieski koszyk zrobiony przez cudowną Ciocię Alessandrę. Posłanko jest uwielbiane przez koty, ja im jeszcze w to wsadzam owalną poduszkę i w ogóle jest szał. Piorę, suszę i rozkładam, a kociska mają raj. :D
Polecam cuda Cioci Oli!
Luc i reszta bandy też!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie maja 08, 2016 13:46 Re: Tulinkowe wariacje-tylko dla kotuf -dla nas i dla innych

anita5 pisze:Widzę, że na 1 stronie mój Luc reklamuje niebieski koszyk zrobiony przez cudowną Ciocię Alessandrę. Posłanko jest uwielbiane przez koty, ja im jeszcze w to wsadzam owalną poduszkę i w ogóle jest szał. Piorę, suszę i rozkładam, a kociska mają raj. :D
Polecam cuda Cioci Oli!
Luc i reszta bandy też!

Aaa kłaniamy się w pas z podziękowaniem :1luvu: cenna uwaga, bo teraz wiemy, jak zachowuje sie w praniu i po praniu materiał :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie maja 08, 2016 13:49 Re: Tulinkowe wariacje-tylko dla kotuf -dla nas i dla innych

że niby pod krawatem? niee :mrgreen:

W niedzielę i na niedzielę polecamy ośmiorniczki "nieme" 8) dla spokojności ucha Opiekunów :wink:

Obrazek

alessandra

Post » Pon maja 09, 2016 10:52 Re: Tulinkowe wariacje-tylko dla kotuf -ośmiorniczki niedzie

No, my chcieli pokazać coś tajemniczego i magicznego, co my zrobili ostatnio
To jest magiczne legowisko dla kota , abo i dwóch, jak wlezom :wink:
Sie nazywa Elfowy Las
Ono ma takie magiczne malusie dzwoneczki, co to ludzkie ucho nie słyszy ich, ale jak zaspiewają to elfy usłyszom i spełnią kocie marzenia , cza tylko leciutko począsnąć i se pomyslec co tam chceta i jusz

Legowisko jest wyjątkowe, bo dla wyjątkowego kolegi, co to dużo w zyciu mjał złegi i dobsze,że go Ciocia Anita znalazła i pomogła , on mjał i szczęke drutowana i ogonek uciety i jest ślepaczkiem, a teraz to bjedne oczko ma wrzoda i cza leczyć i na to oczko i dla Gapcia my to legowisko wystawiamy a Dobre Ludzie niechaj kupiom i pomogom, to elfy im tesz marzenia spełniom , no
:D Tuliś

alessandra

[poprzednia]