"Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2015 12:54 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Kociara82 pisze:
kociarkowaaaa pisze:
Kociara82 pisze:zalezy jakie tematy beda... albo zrobic co miesiac znow ale zmienic cos... takie wybory na watku po metamorfozie... moze ludziom potrzeba jakiejs zmiany...

popieram! może temat najlepsza metamorfoza bezdomnego kota :) i najpierw fotki ze schroniska czy skądś czyli smutnego kota a potem zmiana o 180' w pieszczocha itd. :)

dawniej, kiedy ja prowadzilam ten konkurs taki temat byl. Koty kiedys-zaniedbane, zabrudzone, chore, nieszczesliwe, smutne vs koty dzisiaj-szczesliwe, zdrowe, czyste, zadbane, radosne, kochane.... Nie koniecznie musialy byc to schroniskowe koty, ale wiele osob ma przeciez koty znajdki, a wiadomo, ze znajdki, gdy nie mial kto pomoc im zadbac o siebie to kocie piekno (bo ja uwazam, ze kazdy kot jest piekny, nawet w najbardziej zabiedzonym i zaniedbanym kryje sie piekno) -gdzies to piekno kocie mialy ukryte. Dopiero odpowiedni czlowiek i wlasciwa pielegnacja, zywienie, leczenie i milosc sprawily, ze to piekno zostalo wydobyte na wierzch.
Temat byl bardzo fajny, odzew spory, aczkolwiek lepiej nie dublowac tematow. Pomyslcie nad czyms, czego nie bylo. np: najpiekniejsze kocie oczy, najpiekniejsze ogonki, najslodsze laputki.... Koty alpinisci: czyli jak i gdzie wlaza wasze kociszcza, jak najwyzej potrafia wlezc a potem miauczec o pomoc bo zejsc oszolomy kochane nie potrafia :D

Ola !
Właśnie ten konkurs nosi temat "WLAZŁ KOTEK " czyli jakby bardziej rozbudowana wersja twoich kotów alpinistów . Ogonki, łapki, brzuszki......to tematy z konkursów prowadzonych przez KITA-RZESZÓW.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 26, 2015 13:00 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

FElunia pisze:To może dla podgrzania atmosfery napiszę, że wśród koteczek 2 pierwsze miejsca są daleko do przodu, ale kolejność nie jest jeszcze przesądzona, a i z trzecim nie ma jeszcze pełnej jasności. Natomiast wśród kocurków trzech faworytów rysuje się wyraźnie - ale jak uplasują się na podium? Na razie idą łepek w łepek.
Jeszcze wszystko może się zdarzyć, więc głosujcie!!!

Piękne FElunia !!!
No właśnie,władza zagłosowała już w konkursie,teraz resztę prosimy :ok: :ok: :ok:

A którwgoś miesiąca i tak i tak można zrobić konkurs dla kotów tylko po schronach ,czy wypadkach,niech i one same też mają szansę na swój tylko konkurs,ale pomysły Barbasi mi się bardzo podobają :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lis 26, 2015 14:00 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

No to podgrzewamy atmosferę - 2 pierwsze miejsca dzieli tylko kilka punktów! (z ciekawości policzyłam :wink: ) Tak więc wszystko się może zdarzyć!

Absolutnie nie agituję na swoje własne kotomstwo 8)

PS. Ciekawe, co by było, jakby był remis :?:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lis 26, 2015 14:14 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

MB&Ofelia pisze:No to podgrzewamy atmosferę - 2 pierwsze miejsca dzieli tylko kilka punktów! (z ciekawości policzyłam :wink: ) Tak więc wszystko się może zdarzyć!

Absolutnie nie agituję na swoje własne kotomstwo 8)

PS. Ciekawe, co by było, jakby był remis :?:

Obydwa koty dostały by tytuł i nagrodę.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lis 26, 2015 15:00 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

no mnje jedna Ciocia zaprosiła , to my pszyszli dac głosa , bendzie tak:

Damy:
3pkt. Pola /nr 4
2pkt. Myszka /nr 8
1pkt. Moli /nr 5

Chłopaki:
3pkt. Fuksik /nr 2
2pkt. Zygmunt /nr 7
1pkt. Sevenek /nr 5 - tu bym chciał upomniec Sevenka, ż etak nie wolno, bo niebezpiecznie, ale za pomysłą , aby sie przejechac mna gapę mjał dobrego :ok:

to ja podziękował, cześć Tuliś :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 26, 2015 21:19 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Dziołszki:

6. Rudzia od mir.ka 3 p.
8 Myszka od Myszolandia 2 p.
4 Pola od EwaL 1 p.

wyr. 5 Moli od Moli25
7 Bella od Isabell36

Synki:

1 Pixie i Dixie od PixieDixie 3 p.
6 Tirou od cessy 2 p.
3 Moris od iwaka 1 p.

wyr. 5 Sevenek od FElunia
4 Macius od Barbasia
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 26, 2015 21:58 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

ja jestem za prowadzeniem konkursu miesięcznie, niestety nie jestem w stanie prowadzić go regularnie - chyba wyeksploatowałam się przy poprzednich :(
ale wynikiem miesięcznych konkursów był kalendarz ... mam go jeszcze w domu i jak znajdę to wstawię fotki :)
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw lis 26, 2015 23:32 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Ewa L. pisze:
....ale i tak każdy choć kilka razy w tygodniu wchodzi na forum więc czemu w tym czasie nie zagłosować, nie polecić forumowej koleżance........
Pomyślność konkursu nie tylko zależy od organizatorów ale w dużej mierze od samych uczestników.

I tutaj jest chyba przysłowiowy pies pogrzebany.
To my, uczestnicy, zawodzimy.
Konkurs trzeba rozpowszechniać, każdą jego edycję.
Zależy nam, więc wchodzimy na wątki zaprzyjaźnione bądź nie i wspominamy, zapraszamy, namawiamy, przypomniamy.
Ja będę to robiła. I chętnie zrobię Bazarek na Bazarek.
Zależy nam, więc może powinnyśmy być bardziej solidarne, przecież kochamy ten konkurs, c'nie :1luvu:

edit: pogrubienie cytowanego tekstu jest moje.

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Czw lis 26, 2015 23:50 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

tak ,zgadza się,tylko nieraz takie przypominanie o konkursie,rozpowszechnianie czasem traktowane jest jak spam
Pozostaje nam tylko zrobić zaeeeebiste banerki,żeby się w oczy rzucały
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 27, 2015 0:19 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Banerki zaeeebiste, rzecz jasna.
Każdy uczestnik za punkt honoru przyjmuje wpisanie banerka w podpis. U mnie było z tym kulawo :oops:
Można jeszcze zasponsorować uczestnictwo kota z dalszych okolic.
Mogę np. to zrobić, gdy trafię na fotkę takiego kota, oczywiście pasującą tematycznie do konkursu.

ciotka59

Post » Pt lis 27, 2015 0:19 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

.
Ostatnio edytowano Pt lis 27, 2015 21:01 przez ciotka59, łącznie edytowano 1 raz

ciotka59

Post » Pt lis 27, 2015 20:29 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

:201492
Głosować NIE SPAC :201474
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 27, 2015 20:45 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

W piątek to pewnie nie śpią tylko imprezują :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lis 27, 2015 21:18 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

isabell36 pisze:ja jestem za prowadzeniem konkursu miesięcznie, niestety nie jestem w stanie prowadzić go regularnie - chyba wyeksploatowałam się przy poprzednich :(
ale wynikiem miesięcznych konkursów był kalendarz ... mam go jeszcze w domu i jak znajdę to wstawię fotki :)

no wlasnie, to byl tez bardzo fajny pomysl :)

dziewczyny, ja nie pamietam, jakie tematy byly po moich edycjach.
Szkoda by bylo, zeby konkurs przestal istniec, bo to fajna inicjatywa: przy okazji fajnej zabawy pomagamy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 27, 2015 21:37 Re: "Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Skoro żadne prośby i groźby Dużych nie pomagają, oddajmy głos jednej z kandydatek:

Obrazek

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

[poprzednia][następna]