Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Sob wrz 15, 2012 21:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Kociara82 pisze:Izus, te cudenka z watku ktory podrzucilas tutaj KONIECZNIE musza byc!!! Ja sobie nie wyobrazam, zeby te cudenka nad cudenkami nie wziely udzialu w tym kot`n`kursie!!!
Nie chowac takich cudeniek, blagam! wystarczy, ze wiem, ze 2 rude przystojniaki, ktore znam kotosobiscie nie wezma udzialu w tej edycji z braku $$... :cry: Tak to bym juz miala na bank 2 pewnych kandydatow na ktorych bym glosowala... ech...

chętnie zasponsoruję udział w konkursie kotkom szukającym domków, miałam "wystawić" moją Molly (zdjęcie w podpisie), ale to bez sensu, bo i Ona i ja wiemy, że jest najwspanialszą szylkretką świata i żadne wybory tego nie zmienią :lol:

Przeznaczę 30 zł dla tych kotków, to będzie 6 zdjęć :ok:
Pako

Post » Sob wrz 15, 2012 21:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

"moi" kandydaci maja DS i Duze, ktore kochaja je nad zycie, wiec chetnie miejsca ustapia koteczkom szukajacym domu, bo oni wiedza sami z autopsji jak to jest, gdy bylo sie bezdomnym... Wiedza, jak cudownie jest kochac i byc kochanym wiec... Trzymaja lapki za kiciusie szukajace swego miauczacego miejsca na ziemi

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 15, 2012 21:22 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

a jak sie placi na konto jakies czy jak :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob wrz 15, 2012 21:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Właśnie też o tym pomyślałam i dodam jeszcze dwa rudzielce z Przytuliska Znajdki.
Do kiedy jest termin zgłaszania, bo jak jak zwykle nie pamietam :oops:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob wrz 15, 2012 21:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Pako pisze:
Kociara82 pisze:Izus, te cudenka z watku ktory podrzucilas tutaj KONIECZNIE musza byc!!! Ja sobie nie wyobrazam, zeby te cudenka nad cudenkami nie wziely udzialu w tym kot`n`kursie!!!
Nie chowac takich cudeniek, blagam! wystarczy, ze wiem, ze 2 rude przystojniaki, ktore znam kotosobiscie nie wezma udzialu w tej edycji z braku $$... :cry: Tak to bym juz miala na bank 2 pewnych kandydatow na ktorych bym glosowala... ech...

chętnie zasponsoruję udział w konkursie kotkom szukającym domków, miałam "wystawić" moją Molly (zdjęcie w podpisie), ale to bez sensu, bo i Ona i ja wiemy, że jest najwspanialszą szylkretką świata i żadne wybory tego nie zmienią :lol:

Przeznaczę 30 zł dla tych kotków, to będzie 6 zdjęć :ok:

proszę o informację na pw, jeżeli ktoś zechce skorzystać z mojej propozycji :ok:
Pako

Post » Sob wrz 15, 2012 21:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

herzpl pisze:a jak sie placi na konto jakies czy jak :?:

Tak Marta, isabell36 przyśle Ci dane na priwa :wink:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 15, 2012 21:44 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

MIKUŚ pisze:

Tak Marta, isabell36 przyśle Ci dane na priwa :wink:

ok to czekam na info

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie wrz 16, 2012 6:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

EVA2406 pisze:Właśnie też o tym pomyślałam i dodam jeszcze dwa rudzielce z Przytuliska Znajdki.
Do kiedy jest termin zgłaszania, bo jak jak zwykle nie pamietam :oops:

22 września
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 16, 2012 7:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Będę miała przyjemność popełnić przelew za udział dwóch rudych braciszków z Przytuliska Znajdki :piwa: Zdjęcia prześle zapewne EVA2406 :)

Poproszę o numer konta :!:
Pako

Post » Nie wrz 16, 2012 8:22 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Pako pisze:Będę miała przyjemność popełnić przelew za udział dwóch rudych braciszków z Przytuliska Znajdki :piwa: Zdjęcia prześle zapewne EVA2406 :)

a może jeszcze dorzucicie szylke od znajdek co u kamari jest na DT - niech się tez pokaże światu, jeszcze na pierwszej stronie znajdek jest na dole taka ładna tri do adopcji - byłoby akurat 6 kotków
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 16, 2012 8:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Karolek(ona) pisze:
Pako pisze:Będę miała przyjemność popełnić przelew za udział dwóch rudych braciszków z Przytuliska Znajdki :piwa: Zdjęcia prześle zapewne EVA2406 :)

a może jeszcze dorzucicie szylke od znajdek co u kamari jest na DT - niech się tez pokaże światu, jeszcze na pierwszej stronie znajdek jest na dole taka ładna tri do adopcji - byłoby akurat 6 kotków

super :ok:
Pako

Post » Nie wrz 16, 2012 8:29 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Najbardziej w temacie jest Eva i kamari więc któraś z nich musi dać krótki opis koteczek. zaraz im pw skrobnę

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 16, 2012 12:51 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Iza zbiera $$ wiec wszystkie przelewy do niej :) :piwa:

Pako :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 16, 2012 16:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

EVA2406 pisze:
isabell36 pisze:
EVA2406 pisze:
isabell36 pisze:
Myszolandia pisze:no i jestem w ciemnej duszy z głosowaniem ...

nie tylko TY 8)

Do głosowania jeszcze chyba sporo czasu......może będzie jeszcze trudniej :mrgreen:

nie może ale NAPEWNO :!: :!: :!: ja kocham rude koty :1luvu: chociaż niedane mi jest mieć takiego :evil:

Służę uprzejmie. W Przytulisku mamy dwóch braciszków. Chętnie oddamy w pakiecie :)
Na dodatek powiem, że mają super charaktery, miziaki i bardzo spokojne.

a przyjmiecie w zamian Tż -ta w hmmmmm średnim wieku :ryk:
to on nie chce więcej kotów :twisted:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie wrz 16, 2012 16:56 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Oj, się narobiło stron w tym wątku... Z braku czasu, nie będę się przekopywać, tylko dopytam tu :oops: :oops: :oops:

Do kogo teraz wysyłać zdjęcia? I kasę?
Wstyd mi, że tutaj o to pytam, zamiast doczytać jak wszyscy... :oops:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

[poprzednia][następna]