Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 22:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

oj no, focha sobie strzeliłam :lol: będę dotąd wgapiała się w fotki miss aż wybiorę! :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pt sty 13, 2012 22:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

glosowanie obowiazkowe :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 14, 2012 13:27 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

zglaszajcie swoje kocie cuda, jak sie uzbiera wiecej to powrzucam, bo nie chce mi sie pojedynczo :oops:
rozsylajcie wici po innych watkach, po znajomych....

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 14, 2012 14:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

zaznaczę sobie
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob sty 14, 2012 14:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:zglaszajcie swoje kocie cuda, jak sie uzbiera wiecej to powrzucam, bo nie chce mi sie pojedynczo :oops:

ja juz rozglosilam...:) to chcieli mnie do Moda zgosic :oops: :evil: takze teraz wole na priv...
Ale zglaszajcie sie koteczki zglaszajcie :1luvu: Pokazmy wszystkim jakie jestescie piekne :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob sty 14, 2012 14:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ninakiler pisze:
ja juz rozglosilam...:) to chcieli mnie do Moda zgosic :oops: :evil: takze teraz wole na priv...

8O 8O 8O przecież to wątek miau'owy rozgłaszasz a nie reklame perfum
Bez komentarza :evil:
Sis ,dawaj tera,będziesz czekać :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 14, 2012 14:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

No to ja zgłaszam Mikusia i Perełkę
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 15:22 przez Figaro52, łącznie edytowano 1 raz
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob sty 14, 2012 14:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:zglaszajcie swoje kocie cuda, jak sie uzbiera wiecej to powrzucam, bo nie chce mi sie pojedynczo :oops:

Pojedyncze wrzucanie może zachęcać innych do nadsyłania kandydatów, przetrzymywanie zaś może być przykre dla tych, którzy już wysłali zdjęcia swoich miss. Miej dla nas litość cioteczko, my tu czekamy bardzo niecierpliwie na nowe foty :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob sty 14, 2012 15:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ciotka59 pisze:

Pojedyncze wrzucanie może zachęcać innych do nadsyłania kandydatów, przetrzymywanie zaś może być przykre dla tych, którzy już wysłali zdjęcia swoich miss. Miej dla nas litość cioteczko, my tu czekamy bardzo niecierpliwie na nowe foty :D

O ! :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 14, 2012 15:41 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Myszolandia pisze:
ninakiler pisze:

8O 8O 8O przecież to wątek miau'owy rozgłaszasz a nie reklame perfum
Bez komentarza :evil:
Sis ,dawaj tera,będziesz czekać :mrgreen:

no coz bez komentarza.... uprzejma pani napisala, ze zglosi mnie do MOD-a bo jakby kazdy swoje bazarki chcial reklamowac to by dopiero sie dzialo... ale coz wdalam sie w dyskusje na privie... z tym ze raczej bezskutecznie, bo Pani swoje... wiec zyczylam powodzenia i skonczylam temat o pomocy dla kotow czy tez psiakow bo w koncu tu po to jestesmy...wrrr...

ciotka59 pisze:

My tez czekamy z niecerpliwoscia na konkurencję.. :ok: :ok: :ok:
a tutaj wątek Hani dla ziteresowanych i pragnących wiecej informacji viewtopic.php?f=1&t=131585&start=0
Ostatnio edytowano Sob sty 14, 2012 16:02 przez ninakiler, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Sob sty 14, 2012 15:56 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Zgłaszam Miko, który ma swój wątek: viewtopic.php?f=1&t=103183&hilit=Miko.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob sty 14, 2012 16:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ninakiler pisze:
no coz bez komentarza.... uprzejma pani napisala, ze zglosi mnie do MOD-a bo jakby kazdy swoje bazarki chcial reklamowac to by dopiero sie dzialo... ale coz wdalam sie w dyskusje na privie... z tym ze raczej bezskutecznie, bo Pani swoje... wiec zyczylam powodzenia i skonczylam temat o pomocy dla kotow czy tez psiakow bo w koncu tu po to jestesmy...wrrr...

o dżizas,a weszla chociaż na moment zobaczyć co to za bazarek w ogóle?
"Uwielbiam" takie podejście
MOże jak pani zajrzy zobaczyć to może jej się zrobi nieco głupio hehe
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob sty 14, 2012 16:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Witamy Miko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Sob sty 14, 2012 17:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Myszolandia pisze:
ninakiler pisze:

o dżizas,a weszla chociaż na moment zobaczyć co to za bazarek w ogóle?
"Uwielbiam" takie podejście
MOże jak pani zajrzy zobaczyć to może jej się zrobi nieco głupio hehe

Nino, nie przejmuj się drobiazgami. Niestety, istnieją tacy życzliwi inaczej, a my nic na to nie poradzimy.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

[poprzednia][następna]