Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Nie sie 28, 2011 16:23 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Moha pisze:Super! Piękne dzięki :1luvu:

Bardzo proszę, pójdzie z jutrzejszą wysyłką :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 28, 2011 18:30 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Hop, zamówcie jeszcze coś, dla Basi :1luvu: !

viewtopic.php?f=1&t=132254
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 28, 2011 19:46 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

27 jest od 10 czy za 10?
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie sie 28, 2011 19:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Zosiu, wszystko jest w opcji KT, czyli za 10...nie robiłam licytacji, bo zginęłabym jak Andzia w parku :D .

vip

Post » Nie sie 28, 2011 19:53 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:...nie robiłam licytacji, bo zginęłabym jak Andzia w parku :D .

:ryk: :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Nie sie 28, 2011 19:54 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

10 to stanowczo za mało , je za więcej opylę tylko muszę sobie fotkę na komórę wrzucić :D
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Nie sie 28, 2011 20:00 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

jokototo pisze:10 to stanowczo za mało , je za więcej opylę tylko muszę sobie fotkę na komórę wrzucić :D

A bardzo proszę :D , możesz udostępniać :!:

vip

Post » Nie sie 28, 2011 20:01 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

vip0 pisze:Hop, zamówcie jeszcze coś, dla Basi :1luvu: !

No to niedzielnie zamawiamy dla Basi na tym szczytnym bazarku :1luvu:

Poprosze komplet nr 30. Pomimo, ze nie przepadam za bursztynem, ten wydaje mi sie bardzo pieknie zrobiony. Juz wczesniej ostrzylam sobie na niego zeby, ale ktos mnie ubiegl :twisted:
A do tego wezme bransoletke 29, sliczny jest ten pomarancz. Co do bransoletek mam tylko obawe czy nie beda za duze, lape w nadgarstku mam waska. Czy mozna je jakos regulowac jakby co?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie sie 28, 2011 20:07 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Ania i jej Nitro pisze:
vip0 pisze:Hop, zamówcie jeszcze coś, dla Basi :1luvu: !

No to niedzielnie zamawiamy dla Basi na tym szczytnym bazarku :1luvu:

Poprosze komplet nr 30. Pomimo, ze nie przepadam za bursztynem, ten wydaje mi sie bardzo pieknie zrobiony. Juz wczesniej ostrzylam sobie na niego zeby, ale ktos mnie ubiegl :twisted:
A do tego wezme bransoletke 29, sliczny jest ten pomarancz. Co do bransoletek mam tylko obawe czy nie beda za duze, lape w nadgarstku mam waska. Czy mozna je jakos regulowac jakby co?

To ja niedzielnie bardzo dziękuję :1luvu: .
Z bransoletkami umówmy się tak-weź Aniu centymetr krawiecki i zmierz długość, jaka by ci odpowiadała...ja po prostu dostosuję do twojego wymiaru i będzie po problemie :D .

vip

Post » Nie sie 28, 2011 22:10 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Podrzucę wieczornie i idę na zasłuzony odpoczynek, bo kotów narobiłam dużo i zmęczona jestem :D .

vip

Post » Pon sie 29, 2011 18:15 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Bardzo proszę-nowości na dzisiaj :D .
Nr 17, nr 21, nr 31 i nr 32 :D .

vip

Post » Pon sie 29, 2011 18:28 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

zaciagnełam znajomą na bazarek :mrgreen: ,pyta czy pomaranczowa brans to jakieś kamienie?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sie 29, 2011 18:30 Re: Biżuteria na przetrwanie - robi się, proszę nie pisać!

vip0 pisze:31. Macie te swoje koty! Zielony-marmur szmaragdowy i jadeit, czerwony-marmur i jadeit, niebieski-jadeity, drut posrebrzany.
Obrazek

32. A to są kolczyki Justysi :D ...jaspis tygrysie oko, drut posrebrzany.
Obrazek

ZAPRASZAM !!!

Oj, przewiduję kolejną serię zamówień :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sie 29, 2011 18:48 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Przepiękne te Twoje koty - kolczyki :1luvu: , a po ile je sobie liczysz?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 29, 2011 18:49 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

kotx2 pisze:zaciagnełam znajomą na bazarek :mrgreen: ,pyta czy pomaranczowa brans to jakieś kamienie?

Nie, akurat w tej bransoletce nie, tam jest pomarańczowe szkło i malowany plastik....ale jeżeli ktoś sobie życzy, to mogę zrobić z kamieni, tylko czasem trzeba na kamienie poczekać, bo w tej dziurze nic nie ma :( .

vip

[poprzednia][następna]