Blusik pisze:A co ja spać nie muszę!!!
jest dzien, pobudka

Moderator: Moderatorzy
Blusik pisze:A co ja spać nie muszę!!!
Blusik pisze:Toć pół nocy mi zeszło na upieczenie, drugie pół na znalezienie wideł, a wtrząchnąłaś w tempie błyskawicznym!
Blusik pisze:Toć pół nocy mi zeszło na upieczenie, drugie pół na znalezienie wideł, a wtrząchnąłaś w tempie błyskawicznym!
No wlasnie, ja tak sobie nieraz mysle - ja im buzi buzi, a licho wie, co one pożeraja...Blusik pisze:skaskaNH pisze:A nie ma tam pająków?enigma pisze:
wlaz za kuchenke, zmiescimy sie
Koty i pająki???????
enigma pisze:Blusik pisze:Toć pół nocy mi zeszło na upieczenie, drugie pół na znalezienie wideł, a wtrząchnąłaś w tempie błyskawicznym!
![]()
powinnas sie cieszyc, ze mi smakowalo
skaskaNH pisze:To buzi oczywiscie daje kotom, nie tym okropienstwom na p...
Blusik pisze:enigma pisze:Blusik pisze:Toć pół nocy mi zeszło na upieczenie, drugie pół na znalezienie wideł, a wtrząchnąłaś w tempie błyskawicznym!
![]()
Mam nadzieję, że futrzakom nie dałaś??????
enigma pisze:Blusik pisze:enigma pisze:Blusik pisze:Toć pół nocy mi zeszło na upieczenie, drugie pół na znalezienie wideł, a wtrząchnąłaś w tempie błyskawicznym!
![]()
Mam nadzieję, że futrzakom nie dałaś??????
dalam, ale nie chcialy jesc![]()
ciekawe, dlaczego?
skaskaNH pisze:Blusik pisze:A swoją drogą to ja daję dychę za oszalały humor zakręconego wątku bazarkowego.
Nooo... TAKIEGO fantu jeszcze nie licytowalismy
skaskaNH pisze:Mozesz w moim zastepstwie wycalowac wszystkie, jakie napotkaszKicorek pisze:skaskaNH pisze:To buzi oczywiscie daje kotom, nie tym okropienstwom na p...
To im przykro pewnie... pająk też człowiek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 7 gości