skaskaNH pisze:moś pisze:Wy tu tak piszecie a Maria sie zapije na śmierć
Pijana Maria latwiej sie da zlicytowac
Kochane, ale kto mnie zechce kupić? Gotować nie umiem, nawet kiślu, na rowerze nie pojadę, rozebrana stanowiłabym zagrożenie narodowe

Moderator: Moderatorzy
jak sie obudzi sprzedana jeszcze na kacu....to sie potnie tym różowym mydełkiemskaskaNH pisze:moś pisze:Wy tu tak piszecie a Maria sie zapije na śmierć
enigma pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:Wy tu tak piszecie a Maria sie zapije na śmierć
![]()
baba pijana na bazarku sprzedana
varia pisze:skaskaNH pisze:
Nie śmiem tego oczekiwac... poza tym takie powstrzymywanie sie moze byc niezdroweBiore ciebie w caloksztalcie na wlasne ryzyko
Hyhyhy. Bardzo złowieszcze hyhyhy.![]()
![]()
varia pisze::mrgreen:
I od razu - zrzekam się enigmy, przyległości, dzbanuszków i wszelkich innych dodatków, możecie licytować od nowa.
MariaD pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:Wy tu tak piszecie a Maria sie zapije na śmierć
Kochane, ale kto mnie zechce kupić? Gotować nie umiem, nawet kiślu, na rowerze nie pojadę, rozebrana stanowiłabym zagrożenie narodowe
skaskaNH pisze:MariaD pisze:skaskaNH pisze:moś pisze:Wy tu tak piszecie a Maria sie zapije na śmierć
Nie takie egzemplarze znajdowaly swoich nabywcow![]()
Zdecydowanie masz za niska samoocene
jola.goc pisze:bo wierzę glęboko, że zrobiliście to dla kotów, a nie na przykład dla jaj)
---
redaf pisze:dakota pisze:6. ja- do poniedziałku do 13.30 - najwyższa oferta - Blusik - 8,88 zł
Do Ciebie ja własnoręcznie dorzuciłam Panią Babę.
skaskaNH pisze:varia pisze:skaskaNH pisze:
Nie śmiem tego oczekiwac... poza tym takie powstrzymywanie sie moze byc niezdroweBiore ciebie w caloksztalcie na wlasne ryzyko
Hyhyhy. Bardzo złowieszcze hyhyhy.![]()
![]()
a tam zlowieszcze od razu... ja mila jestem... bywAM... czasami...![]()
Hyhy![]()
Dobrze ci bedzie
dakota pisze:przypomniało mi się
redaf pisze:dakota pisze:6. ja- do poniedziałku do 13.30 - najwyższa oferta - Blusik - 8,88 zł
wychodzi mi na to, że tak czy owak mieszkać będę z babą
dakota pisze:przypomniało mi się
wychodzi mi na to, że tak czy owak mieszkać będę z babą
jola.goc pisze:Dakoto, dziękuję za kolejną zwariowaną, ale jakże efektywną aukcję!![]()
(............)
Wesołych Świąt wszystkim!![]()
---
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości