moś pisze:Femka pisze:to się zdecyduj varia, płacisz stówkę czy nie![]()
bo nie wiem, czy mam się rozbierać
ale fajjjniee
doczytuje dalej
Moś, nie wierz w to,co czytasz
to jest paskudna zmowa przeciwko mnie
żeby mój galopujący cellulitis pokazać

Moderator: Moderatorzy
moś pisze:Femka pisze:to się zdecyduj varia, płacisz stówkę czy nie![]()
ale fajjjniee
doczytuje dalej
tosiula pisze:dobra,daję 49,99.Jak Femka się wystroi w kieckę to i ajkju nie ważne
ziemowit pisze:...się nie dorzucam, bo po tej propozycji to już mi nie wypadaFemka pisze: czy Ziemowit zgodzi się pomóc w realizacji tego pomysłu?
Femciu - czy chodzi Ci o coś takiego? kawałek szmatki jest tylko - powiedzmy - założyłabyś szpilki
trawa11 pisze:tosiula pisze:dobra,daję 49,99.Jak Femka się wystroi w kieckę to i ajkju nie ważne
Wielkie Ci dzieki Tosiulaale moze by tak jakieś zero dołozyc,do tych dwoch pierwszych cyferek
![]()
![]()
,no bo skoro chcesz zobaczyc femkę w kiecce,to juz chociaz jej kawałek będzie
![]()
![]()
moś pisze:ziemowit pisze:...się nie dorzucam, bo po tej propozycji to już mi nie wypadaFemka pisze: czy Ziemowit zgodzi się pomóc w realizacji tego pomysłu?
Femciu - czy chodzi Ci o coś takiego? kawałek szmatki jest tylko - powiedzmy - założyłabyś szpilki
Osz,
Femka pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:dobra,daję 49,99.Jak Femka się wystroi w kieckę to i ajkju nie ważne
Wielkie Ci dzieki Tosiulaale moze by tak jakieś zero dołozyc,do tych dwoch pierwszych cyferek
![]()
![]()
![]()
![]()
Tosiula ja też bardzo dziękuję
powinnam to zrobić odrazu![]()
chciałam tylko dodać, że kiecka kosztuje circa about 4 tysiakijak się uda cóś więcej dostać za ręcznik, tomoże oddam na jakiegoś kota,który nie jest Szczypiorem
![]()
![]()
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:dobra,daję 49,99.Jak Femka się wystroi w kieckę to i ajkju nie ważne
![]()
![]()
![]()
![]()
chciałam tylko dodać, że kiecka kosztuje circa about 4 tysiakijak się uda cóś więcej dostać za ręcznik, tomoże oddam na jakiegoś kota,który nie jest Szczypiorem
![]()
![]()
kiecke oddasz![]()
![]()
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:tosiula pisze:dobra,daję 49,99.Jak Femka się wystroi w kieckę to i ajkju nie ważne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiecke oddasz![]()
![]()
kieckę od Diora mam oddać jakiemuś foootrzastemu potfooorowi?
NEVER![]()
![]()
tosiula pisze:nie mogę dołozyć zera bo sukienka całą Femkę przykryje i nic nie zobaczymy.
A my Femka możemy się skompletować bo w okolicach 10 to ja mam ijkjiu ujemne ale po 23 to ho ho,sama siebie zadziwiam
NIE DOŁOŻĘ FEMCE ZERA - OBRAZI SIĘ
tosiula pisze:nie mogę dołozyć zera bo sukienka całą Femkę przykryje i nic nie zobaczymy.
A my Femka możemy się skompletować bo w okolicach 10 to ja mam ijkjiu ujemne ale po 23 to ho ho,sama siebie zadziwiam
tosiula pisze:a kiedy kończymy? bo jak latem to nie ma problemu - wystarczy
Femka pisze:tosiula pisze:nie mogę dołozyć zera bo sukienka całą Femkę przykryje i nic nie zobaczymy.
a dwa zera?
![]()
![]()
![]()
Tosiula, wielkie dzięki :1luvu:
Femka pisze:moś pisze:Femka pisze:to się zdecyduj varia, płacisz stówkę czy nie![]()
ale fajjjniee
doczytuje dalej
Moś, nie wierz w to,co czytasz
to jest paskudna zmowa przeciwko mnie
żeby mój galopujący cellulitis pokazać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości