Spilett pisze:vanesia1 pisze:Dziewczyny..bardzo was proszę o umieszczanie w tytule wpłat swojego nicka z miau, bo dostałam właśnie wpłatę od Darii i nie mam pojęcia kto to jestprzyznaje się ktoś?
Daria to msssunflower
O widzisz, dziękuję!

Moderator: Moderatorzy
Spilett pisze:vanesia1 pisze:Dziewczyny..bardzo was proszę o umieszczanie w tytule wpłat swojego nicka z miau, bo dostałam właśnie wpłatę od Darii i nie mam pojęcia kto to jestprzyznaje się ktoś?
Daria to msssunflower
mssunflower pisze:No i wydała się moja tożsamość...
myślałam że jak podam adres w PW to wystarczy, w ogóle nie pomyślałam żeby dodać nickaja to jednak głąb jestem <ściana>
Spilett pisze:mssunflower pisze:No i wydała się moja tożsamość...
myślałam że jak podam adres w PW to wystarczy, w ogóle nie pomyślałam żeby dodać nickaja to jednak głąb jestem <ściana>
Oj tam oj tam
Agnes181jaw pisze:To może ja jeszcze wpłace za te swoje stfory?
nigdzie mnie nie umieściłyśmy więc sama nie wiem co robic
Agnes181jaw pisze:jesteśmy dogadane tak, że czy z fillcu czy z tego co mi sie uda upolowac i tak dużego biorę. Więc możesz smiało wpisywać.
Dane do przelewu moge prosić? zapłace za oba tylko mi powiedzcie jak liczyć przesyłki.
Agnes181jaw pisze:Kurcze no właśnie mam straszne zaległości w czytaniu miau. Gdzie moge poczytać o kotku?
Jeśli o mnie chodzi to pieniązki jak najbardziej mogą iśc dla Małej Mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości