Miss i Mister Miau marca wybrani - wyniki s. 28

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 20, 2012 15:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Gibutkowa pisze:Yyy... A ja coś płaciłam, bo sobie nie przypominam a jestem w poście rozliczeniowym :roll: Chyba że Ewelina na zdjęcie Wilczki mnie "zapisała" ;) Sprawdźcie dziewczyny, bo może to ktoś inny wpłacił.

niet nigdzie Cię nie wpisywałam :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto mar 20, 2012 19:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

A fotek Wedelka jeszcze niet... :evil:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto mar 20, 2012 20:52 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

bardzo przepraszam ale może to ja pomyliłam wpłatę od dagmara-olga (której nie ma choć wpłaciła) i Gibutkową (która jest choć nie płaciła) :?:

jutro sprawdzę i wszystko naprawię - obiecuję
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto mar 20, 2012 21:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Wątku z poprzedniej edycji nikt już pewnie nie czyta, dlatego tutaj uprzejmie donoszę , że właśnie dotarły zabaweczki od Jasdor, ufundowane przez anonimowego sponsora z forum - dla Paputka za zajęcie IV miejsca ... Dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto mar 20, 2012 22:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Uprzejmie dziękuję za doniesienie i informuję pozostałych czekających, że dziś wysłałam ostatnią partię zabawek i wszyscy już powinni niedługo je otrzymać. Ale coś mi się zdaje, że od kiedy zaczęli na listy przyklejać jakieś nalepki, to o wiele dłużej poczta chodzi.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro mar 21, 2012 13:19 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Alez te nasze dzieci piekne !:-)

Filipek/Otylka

Od: Nie sty 16, 2011 19:57

Post » Śro mar 21, 2012 13:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

vega013 pisze:A fotek Wedelka jeszcze niet... :evil:

beda...
Wybaczcie, ale na jakis czas Iza przejmie dowodzenie konkursem, do konca tygodnia... z mojego konta oczywiscie, ma moje upowaznienie i pozwolenie. Ja nie jestem w stanie w tej chwili... Dzis rano odszedl moj Dziadek :crying: :placz: :crying: :placz: Choc mial juz 87 lat i chorowal od dawna, a ostanie miesiace, tygodnie i dni... czul sie coraz gorzej... Ale mimo wszystko to dla mnie of\gromny wstrzas i strata nie do przebolenia. Dlatego poprosilam Ize o "przejecie paleczki". Ew.na zmiane z Myszolandia, ktora tez ma takie samo zezwolenie na poslugiwanie sie moim kontem w awaryjnych sytuacjach.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 21, 2012 13:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Kociara82 pisze:

beda...
Wybaczcie, ale na jakis czas Iza przejmie dowodzenie konkursem, do konca tygodnia... z mojego konta oczywiscie, ma moje upowaznienie i pozwolenie. Ja nie jestem w stanie w tej chwili... Dzis rano odszedl moj Dziadek :crying: :placz: :crying: :placz: Choc mial juz 87 lat i chorowal od dawna, a ostanie miesiace, tygodnie i dni... czul sie coraz gorzej... Ale mimo wszystko to dla mnie of\gromny wstrzas i strata nie do przebolenia. Dlatego poprosilam Ize o "przejecie paleczki". Ew.na zmiane z Myszolandia, ktora tez ma takie samo zezwolenie na poslugiwanie sie moim kontem w awaryjnych sytuacjach.

Bardzo, bardzo współczuję.

Zawsze tak jest - człowiek, którego kochamy, choruje i niknie w oczach. Niby zdroworozsądkowo wiadomo, że lada dzień nastąpi to, o czym się nie da normalnie myśleć. Niby to wiemy i teoretycznie powinnyśmy być przygotowane na ten cios. Mimo to, kiedy już następuje to najgorsze, to trafia w nas jak grom z jasnego nieba, szokuje i potwornie boli. Przytulam Cię najserdeczniej, jak potrafię.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro mar 21, 2012 14:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

jasdor pisze:Uprzejmie dziękuję za doniesienie i informuję pozostałych czekających, że dziś wysłałam ostatnią partię zabawek i wszyscy już powinni niedługo je otrzymać. Ale coś mi się zdaje, że od kiedy zaczęli na listy przyklejać jakieś nalepki, to o wiele dłużej poczta chodzi.

Do nas tez dotarły - super są :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mjeczysław kocha je wszystkie i czasem daje się Frani pobawić ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 21, 2012 14:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Kociara współczuję :( Jakiś masz teraz straszny okres... :( :( tyle na raz...

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro mar 21, 2012 14:07 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

JaEwka - zapomniałaś dodać że Wilczka ma jednego zęba którym gryzie ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro mar 21, 2012 18:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Mateńko, uklękłam, jakie te WSZYSTKIE dziewczyniska są PIĘKNE!!

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro mar 21, 2012 19:46 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

vega013 pisze:
Kociara82 pisze:

beda...

Bardzo, bardzo współczuję.

Zawsze tak jest - człowiek, którego kochamy, choruje i niknie w oczach. Niby zdroworozsądkowo wiadomo, że lada dzień nastąpi to, o czym się nie da normalnie myśleć. Niby to wiemy i teoretycznie powinnyśmy być przygotowane na ten cios. Mimo to, kiedy już następuje to najgorsze, to trafia w nas jak grom z jasnego nieba, szokuje i potwornie boli. Przytulam Cię najserdeczniej, jak potrafię.

Bardzo prawdziwie i niestety bardzo smutne :cry: Kociaro współczuje i przytulam.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro mar 21, 2012 20:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Kociara poprosiła mnie o przejęcie pałeczki
wczoraj jakby przeczuwając nieszczęście uzupełniłam zdjęcia missek.

Mam zamówienie na biżuterię, które muszę zrobić dlatego missterki wybaczcie mi jeżeli dzisiaj nie dam rady wkleić waszych zdjęć.

W pracy nie mam internetu a w domu siadam do kompa dopiero po 18 myślę, że okażecie się wyrozumiali dla stawiającej pierwsze kroki ...

Bardzo proszę o zgłaszanie uwag i wniosków zwłaszcza jeżeli nie zamieszczę czyjegoś zdjęcia :oops:

wydaje mi się, że misski wkleiłam wszystkie ale może kogoś pominęłam ...
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro mar 21, 2012 21:20 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

[*][*][*] :(

Iza ,jak czegoś nie dasz rady wstawić albo coś to daj cynk na pw
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]