PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 16:25 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

kamari pisze:Dziewczyny, bardzo was przepraszam, nabałaganiłam z bazarkami i wstyd się przyznać pogubiłam z tym co i komu wysłać. Pakuję po kolei i codziennie robie wysyłki. Pewnie nie w tej kolejności co powinny.

Wszystko na pewno dotrze, wysyłam poleconym, prosze jeszcze troszkę cierpliwosci.

Dziękuję bardzo, Marysiu, nie bardzo wiedziałam, co napisać. :oops:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sie 09, 2011 9:37 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

kamari pisze:Dziewczyny, bardzo was przepraszam, nabałaganiłam z bazarkami i wstyd się przyznać pogubiłam z tym co i komu wysłać. Pakuję po kolei i codziennie robie wysyłki. Pewnie nie w tej kolejności co powinny.

Wszystko na pewno dotrze, wysyłam poleconym, prosze jeszcze troszkę cierpliwosci.

dzięki za info :wink:
jak wyślesz do mnie proszę daj znać na pw
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt sie 12, 2011 17:36 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

książki dotarły - dziękuję :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt sie 19, 2011 19:11 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

A do mnie niestety cały czas nie dociera. :(
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt sie 19, 2011 20:15 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

edii pisze:A do mnie niestety cały czas nie dociera. :(

Edii, teraz przejrzałam wszystkie posty i doszukałam się ,że książkę kupiłaś od kamari.
Zaraz napiszę do niej pw.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt sie 19, 2011 21:36 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-ja,dzieci i koty !!!!!!

kamari pisze:3. klasyka SF :ok:
Obrazek

A.C. Clarke "Miasto i gwiazdy"; cena 8 zł SPRZEDANA :arrow: Dite (bardzo dziękujemy :1luvu: )
wyd. 1993 r

za tę książkę również przelałam bezpośrednio na konto vip0.
kamari, czy mogę poprosić na PW o koszty przesyłki i Twój NRB, żebym mogła zapłacić za list, który co prawda jeszcze nie dotarł, ale to mnie nie dziwi, się muszę przejść na pocztę osobiście, do domu listonosz nie przywozi nic cięższego od piórka.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt sie 19, 2011 21:41 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Napisałam pw do Marysi, ale chyba jej nie ma na razie, bo nie odbiera wiadomości...

vip

Post » Sob sie 27, 2011 9:14 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Do mnie niestety dalej nic nie doszło.Nie wiem nawet ,czy mam upominać się na poczcie , bo tak długo idzie przesyłka, czy po prostu nie zostało wysłane...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob sie 27, 2011 10:19 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Hmm ciekawe czy moja książka dotarła :roll: . Dowiem się w przyszłym tygodniu.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sie 27, 2011 17:15 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Dziewczyny, ja naprawdę nie wiem, co powiedzieć.. :( .
Wszystkie te książki są od Marysi...
Teraz jak będziemy rozmawiać przez telefon, to poproszę ją o wyprostowanie sprawy, bo pw może nie czyta.

vip

Post » Sob sie 27, 2011 21:57 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Spokojnie vip0 to nie Twoja wina. Wierzę też że kamari nie ma złych intencji może po prostu coś się wydarzyło (mam nadzieję że nic poważnego :roll: ) i po prostu chwilowo zalega z wysyłkami.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob sie 27, 2011 22:00 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

skwareek pisze:Spokojnie vip0 to nie Twoja wina. Wierzę też że kamari nie ma złych intencji może po prostu coś się wydarzyło (mam nadzieję że nic poważnego :roll: ) i po prostu chwilowo zalega z wysyłkami.

Ręczę za Marysię...ostatnio nienajlepiej się czuła, moze też dlatego zapomniała :oops: .
Tak czy inaczej przypomnę jej na pewno.

vip

Post » Nie sie 28, 2011 7:19 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

vip0 pisze:Ręczę za Marysię...ostatnio nienajlepiej się czuła, moze też dlatego zapomniała :oops: .
Tak czy inaczej przypomnę jej na pewno.

Wiemy doskonale: nie dość, że nagle - z powodu zbyt miękkiego serca - 'spadła' na nią opieka nad wieloma bardzo chorymi kotkami,
to na dodatek sama sie rozchorowała (nie wspomnę już o tym gnębieniu telefonicznymi radami :? ).
Marysia to bardzo rzetelna osoba i widocznie są jakieś poważne powody, że jeszcze przesyłki nie dotarły.
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Czw wrz 15, 2011 15:05 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

matko kochana , a ja muszę sprawdzić czy dostałam namiary i czy zapłaciłam w ogóle za ten bazarek :oops: nikt sie nie upomniał, a trzeba, bo ja wiekowa juz jestem i moge zapomnieć w nawale spraw :roll: :oops:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon wrz 19, 2011 10:08 Re: PILNIE-na kaucję za lokum,albo ulica-KONIEC!

Kochane dziewczyny, ponieważ nie potrafię wyjaśnić tego, że niektóre przesyłki od Marysi nie dotarły do adresatów, i najwyraźniej Marysia z jakiegoś powodu również nie, więc bardzo proszę o info na moje pw, co i za ile do was nie dotarło, a ja zobowiązuję się w przeciągu najdalej dwóch tygodni pozwracać pieniążki. Alternatywą jest wybranie sobie czegokolwiek z moich bazarków- wejście przez banerek w moim podpisie-, może coś się spodoba.
Przepraszam, nie wiem, jak inaczej mogłabym to załatwić.
Pozdrawiam serdecznie,
vip0.

vip

[poprzednia][następna]