KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 13:19 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Kolczyki chociaż jeść nie wołają..... i kuwety nie potrzebują :ryk:

A pogoda marna i wszystkim pewnie smutno.... ale u nas alarm koci odwołany :1luvu:
A dzisiaj rano po wypiciu szeregu porannych kaw widziałam się z sąsiadami, bo oni tak sobie lubią ciśnienie zmierzyć z rana... to mi też zmierzyli...
Wyszło 118 na 80 - to chyba może być. Sąsiad powiedział, że jeszcze z tydzień pociągnę :ryk:
No to ciągnę.
O co też wszystkich proszę, ciągniemy albo wskakujemy na kociorowerek i kręcimy :kotek: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lip 01, 2011 15:43 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:
po_prostu_kaska pisze:
meksykanka pisze:Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).
No i coś jeszcze uzupełnić.
Ale dziś smutny dzień, czekamy na lepsze wieści :roll:

Prześlij mi proszę dane do przelewu na PW. Opłacę od razu koszt zakupu żeby pieniążki mogły pójść w obieg. A wstrzymamy się z wysyłką i opłatą za wysyłkę bo nie wiadomo co ja tam jeszcze nawybieram i ile to będzie ważyć ;)

Eeeee tam, tak sobie myślę, że w takim razie - jeszcze nie warto :wink:
I tak prześlę dziewuszkom pieniążki jak coś (a mam taką nadzieję) jeszcze się zbierze...
To jak jeszcze coś kiedyś ewentualnie Pani szanowna znajdzie, to my tak hurtem... pieniążki i przesyłkę zbierzemy.

Pozdrawiamy strasznie deszczowo

Jak sobie Pani życzy :lol: W takim razie czekamy na nowe fanty coby skompletować hurtowe zamówienie ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt lip 01, 2011 21:22 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Ja tu nie pilnuję a zakończyła się dziś licytacja biżuterii zakupionej przez taizu.
Co szanowna Pani kupująca decyduje?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 9:26 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

W tę "barową" pogodę przy zepsutym ekspresie do kawy - jednak podbijamy bazarek pomocowy - uuuuu - i wychodzimy na stanowisko. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 9:47 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:Ja tu nie pilnuję a zakończyła się dziś licytacja biżuterii zakupionej przez taizu.
Co szanowna Pani kupująca decyduje?

Pani kupująca uprzejmie prosi o numer konta :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 02, 2011 10:48 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Pani sprzedająca zaraz uprzejmie wyśle numer konta tylko może jeszcze zważy fanty razem z kopertą i sparwdzi ile szanowna Poczta Polska policzy za przesyłkę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 11:03 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

No więc, tak... (aleśmy zdanie elegancko zaczęli :mrgreen: ) Pani kupująca zapakowała 2 naszyjniki i 2 bransoletki i razem z purchlowaną kopertką zważyła - powyże 100 g

Czyli szanowna Poczta Polska życzy sobie za przesyłkę:

4,10 za list polecony zwykły
5,10 za list poelcony priorytetowy

Nr. konta prześlę na PW.
Oczywiscie może szanowna kupująca życzy sobie innego sposobu dostawy... Renifer krąży kociowozem nie zawsze z kotami :wink: mógłby może jakoś dostarczyć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 11:09 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Pani prosiłaby priorytet niepolecony :D

taizu

Post » Sob lip 02, 2011 11:13 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

taizu pisze:Pani prosiłaby priorytet niepolecony :D

taizu priorytet niepolecony nie ma poświadczenia wysyłki.W razie zaginięcia osoba wysyłająca nie dostanie odszkodowania,ani nie udowodni,że wysłała -nie rób tego meksykance :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob lip 02, 2011 11:19 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lip 02, 2011 11:18 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Ja mogę wysłać priorytet niepolecony ale na Pani szanownej szanowną odpowiedzialność, bo jak on szanownie niepolecony to nie będę miała żadnego numeru, kwitka z nadania czy cuś... gdyby Szanowna również Poczta Polska coś szanownie połknęła...
ale sprawdziłam w cenniku i jeśli szanownie dobrze odczytałam to przy takiej wadze cena przesyłki nierejestrowanje Priorytetowej wyniosłaby 2,90 złotych.

Tośmy się szanownie napisali :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 13:16 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Szanownie poproszę, ostatnio miewam całkiem nieszanowne problemy z odbiorem poleconych :mrgreen:
Przelew i PW po pracy :)

taizu

Post » Sob lip 02, 2011 16:41 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

To się skomunikujemy na PW.
Ja muszę jakość poporządkować fanty na bazareczku :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 19:46 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

A ja policytuję nową koszulkę z Meksyku rozm.L, bodaj ostatnia pozycja na bazarku.Daję za nią 40zł.

zachary

Od: Pt maja 06, 2011 19:31

Post » Sob lip 02, 2011 19:51 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

O Matko z Córką.... :roll:
Ja rozumiem, że pogoda za oknem fatalna to chociaż koszulka ma słońce przypominać. :1luvu:
Choć San Cristobal de las Casas - oj wysoko położone i zdarza się często, że pogoda taka jak dziś...

Bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lip 02, 2011 22:53 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Zagapiłam się i dopiero teraz zmieniłam "poziom" licytacji meksykańskiej koszulki.

Będę też powoli wycofywać wykupione pary kolczyków i zastępować je nowymi, a co :wink:
Takie małe czary mary a może bałąganiarstwo :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]