Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze::ryk: to juz 1 noga w wakacjach jest-a ja dzis znow sprawdzalam,zadnej zaklaczonej nie bylo
Thorkatt pisze:anulka111 pisze::ryk: to juz 1 noga w wakacjach jest-a ja dzis znow sprawdzalam,zadnej zaklaczonej nie bylo
![]()
a z zakladnikami, że tak powiem, zeszliśmy na psy
Noo, wspanialeThorkatt pisze:A dzisiaj pokonując swój strach zdała i to na 100%![]()
Oczywiście, że takanulka111 pisze:Ale tak jest sprawiedliwiej- sprawdzaja osoby ,ktore uczniow nie znaja, nie maja swoich sympatii i antypatii-to akurat jest lepsze w nowym systemie
I to mnie wnerwiakey_west pisze:Córka znajomych w roku zdawania matury nie dostała się na wymarzony kierunek,a w następnym roku bez poprawiania matury miała jedno z pierwszych miejsc, bo maturzyści rok później mieli bardzo trudne testy i kiepskie wyniki![]()
Przepraszam za OT
Owszem, zeszliśmyThorkatt pisze:a z zakladnikami, że tak powiem, zeszliśmy na psy
key_west pisze:Owszem, zeszliśmyThorkatt pisze:a z zakladnikami, że tak powiem, zeszliśmy na psyale - jak pisałam zamawiając ratlerka - przynajmniej psy zapracują na koty p. Hanki
![]()
I tego sie trzymajmy
anulka111 pisze:
anulka111 pisze:ma po 1/3 rudego ,bialego i czarnego -to Iriska kalairmoja wieczna milosc
anulka111 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości