ASK@ pisze:Zapiszę sobie bo dopiero tu trafiam. Nie przeczytałam,nie dotarłam jeszcze do odp Z&S na temat pozycyjny:Że tak powiem Członek mi przeszkodził w lekturze.
(dla zgorszonych powiem ,ze pracuje w sm)
Członek wymiata

Moderator: Moderatorzy
ASK@ pisze:Zapiszę sobie bo dopiero tu trafiam. Nie przeczytałam,nie dotarłam jeszcze do odp Z&S na temat pozycyjny:Że tak powiem Członek mi przeszkodził w lekturze.
(dla zgorszonych powiem ,ze pracuje w sm)
jaaana pisze:Tytuł może być - tylko niech pytania będą
ASK@ pisze:jaaana pisze:Tytuł może być - tylko niech pytania będą
nie grzeszę pieniędzmi...niestety,więc wstrzemięźliwość w tym kierunku wskazana u mnie.Ale mam nadzieję na pikantne szczególy dzięki innym posiadajacym pewne zasoby.
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:jaaana pisze:Tytuł może być - tylko niech pytania będą
nie grzeszę pieniędzmi...niestety,więc wstrzemięźliwość w tym kierunku wskazana u mnie.Ale mam nadzieję na pikantne szczególy dzięki innym posiadajacym pewne zasoby.
Za pytanie o jeża - proste - marna dyszka
jaaana pisze:Myślę, że osoby odpowiadające powinny sprecyzować cel. /.../
Zbieram na badania Mroczka, który ma szansę trafić z ulicy do DT. Ale był w stadzie z FIV.
jaaana pisze:Przy pytaniach hurtowych zniżka 10% za drugie, 15% za trzecie itp
anulka111 pisze:jaaana pisze:Przy pytaniach hurtowych zniżka 10% za drugie, 15% za trzecie itp
Brzmi zachecajaco
Zofia&Sasza pisze:anulka111 pisze:jaaana pisze:Przy pytaniach hurtowych zniżka 10% za drugie, 15% za trzecie itp
Brzmi zachecajaco
Fajne maluuutkie skarpeteczki sfociłamNa wszystkich czterech. Z podwiązkami.
casica pisze:A publiczme podziwianie skarpeteczek funduje anulka111?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości