Moderator: Moderatorzy
AniaWrocław pisze:Hanulka! Halinka! Bym potrzebowała 2 firanków niebieskich, ale taki raczej blady błękit, nie oczojebne! Da się? Mam mierzyć okna?
AniaWrocław pisze:Hanulka! Halinka! Bym potrzebowała 2 firanków niebieskich, ale taki raczej blady błękit, nie oczojebne! Da się? Mam mierzyć okna?
krynia08 pisze:ametyst55 pisze:Co tu tak cicho dzisiajPrzecież umartwiać zaczniemy się od jutra
![]()
Zapraszamy na zakupy
czyścilam kominek
ametyst55 pisze:krynia08 pisze:ametyst55 pisze:Co tu tak cicho dzisiajPrzecież umartwiać zaczniemy się od jutra
![]()
Zapraszamy na zakupy
czyścilam kominek
A co nie wystarczy ci jutro popiołu od księdza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Im większy grzesznik , tym więcej popiołu![]()
![]()
![]()
![]()
wiec kominkowy też się przyda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ametyst55 pisze:halinka1403 pisze:Im większy grzesznik , tym więcej popiołu![]()
![]()
![]()
![]()
wiec kominkowy też się przyda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to z tej Kryni widać niezła grzesznica![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka! Halinka! Bym potrzebowała 2 firanków niebieskich, ale taki raczej blady błękit, nie oczojebne! Da się? Mam mierzyć okna?
Przeca Ci pisałam, że jak chcesz taką jak nr.1 (ale w poprzednim wątku) to pomierz okna,bo taką firankę jeszcze mam.Tylko nie mierz samego okna, tylko karnisz, lub szerokość lambrekinu,który masz ,żeby firana nie była węższa.![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka! Halinka! Bym potrzebowała 2 firanków niebieskich, ale taki raczej blady błękit, nie oczojebne! Da się? Mam mierzyć okna?
Przeca Ci pisałam, że jak chcesz taką jak nr.1 (ale w poprzednim wątku) to pomierz okna,bo taką firankę jeszcze mam.Tylko nie mierz samego okna, tylko karnisz, lub szerokość lambrekinu,który masz ,żeby firana nie była węższa.![]()
![]()
Ale ja chcę 2 jednakowe! Da się?
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Hanulka! Halinka! Bym potrzebowała 2 firanków niebieskich, ale taki raczej blady błękit, nie oczojebne! Da się? Mam mierzyć okna?
![]()
Ale ja chcę 2 jednakowe! Da się?
krynia08 pisze:a dlaczego jakiś facet ma mnie popielic? on gorszy grzesznik niż ja![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości