Kinya pisze:A ja chciałabym zamówić kalendarzSą jeszcze?
Jasne, że są...

Kinya pisze:A ja chciałabym zamówić kalendarzSą jeszcze?

IKA 6 pisze:No to ja poproszę![]()
justyna8585 pisze:Kinya pisze:A ja chciałabym zamówić kalendarzSą jeszcze?
Jasne, że są...dziękujemy
Kinya pisze:justyna8585 pisze:Kinya pisze:A ja chciałabym zamówić kalendarzSą jeszcze?
Jasne, że są...dziękujemy
Poproszę na pw o dane do przelewu (jaki koszt kalendarza + przesyłki), odeślę adres
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]IKA 6 pisze:No to pobijamna 30,-
![]()
dagmara-olga pisze:a te szydełkowe kotki są do wzięcia?
jeśli tak - to proszę a b c d za wywoławczą.
mam dziś doła, pluszaczek się przyda...
śliczne sąi mam nadzieje,że rozweselą justyna8585 pisze:Zrobiłam wstępne rozliczenie do sprawdzenia ze schronem,ale nie zgadza mi sie...wychodzi na to,ze paru osobom wysłałam,a ich wpłaty nie ma.Bardzo prosze o wpłate,bo chciałabym jak najszybciej przekazać pieniądze.
Przepraszam,że tak po nazwisku,ale te os nie wpisały nicku,bardzo prosze o ujawnienie sie z nicku:
Zaraz jak poznam nicki,to wykasuje...
M.Ziółkowska, M.Serotnik, I.Wysokińska-Nowak
Od tych osób nie potrafię zidentyfikowac wpłaty, mam 3 wpłaty bez nicku i stąd powatarzam się i proszę o przyznanie się kto to.
15 zł karakalek (1 kalendarz)
20 zł Pako (2 kalendarze)
30 zł AniHili (2 kalendarze)
10 zł Panikota (1 kalendarz)
10 zł PearlRain (1 kalendarz)
10 zł selene00 (1 kalend)
10 zł wpoldotrzeciej (1 kalend.)
Nie sugerowałam się deklaracjami za kalendarze.Od przelanej kwoty odejmowałam koszt przesyłki i wpisywałam kwote na kartek.Po wszystkim zeskanuje ją.Niezła suma wyszła,ale to wciąż zbyt mało,dlatego Bardzo prosze,może jeszcze ktoś ma ochote na kalendarz,czy winko,czy coś innego...
Powtórze...zerknijcie prosze
dagmara-olga pisze:prosze tylko o info ile gdzie itp płacić za pluszaczki czy tez trwa licytacja i do kiedy...bo mi pocieszanka potrzebna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości