jola.goc pisze:Varia (70,00 zł- za same puszki od Dakoty
jeszcze raz
)

Poszło jako przelew zdefiniowany, nie chciało mi się zmieniać.

Moderator: Moderatorzy
jola.goc pisze:Varia (70,00 zł- za same puszki od Dakoty
jeszcze raz
)
Kicorek pisze:varia pisze:Kicorek pisze:varia pisze:Kicorek pisze:enigma pisze:Kicorek pisze:miau mi chodzi jak potłuczone
to trza bylo nie machac ta palka
Nie machałam, rozgrzewałam się. Machnę tylko dakotę
Prrrrr... dakota jest moja![]()
Nie rusz
Nie ruszę jej, dopóki będzie się ode mnie trzymać z daleka
Czyli jak mam dakotę, to mam i Kicora? I Alebę? I Marię? I mirceę? I BT?
A już ją masz?
jola.goc pisze:Dziękuję, że nas kupiłaś!Po cichu liczyłam na to, że dostaniemy się w Twoje ręce, bo koty zdrojowe już od pewnego czasu do Ciebie należą (= od Ciebie zależą), a teraz jeszcze ja i mieszkanie
![]()
Cieszę się ogromnie i już sporządzam listę niezbędnych prac remontowych dwóch ostatnich obiektów![]()
dakota pisze:jola.goc pisze:Dziękuję, że nas kupiłaś!Po cichu liczyłam na to, że dostaniemy się w Twoje ręce, bo koty zdrojowe już od pewnego czasu do Ciebie należą (= od Ciebie zależą), a teraz jeszcze ja i mieszkanie
![]()
Cieszę się ogromnie i już sporządzam listę niezbędnych prac remontowych dwóch ostatnich obiektów![]()
niewyremontowane?![]()
przepłaciłam![]()
dakota pisze:proszę o wymizianie moich kotów![]()
varia pisze:Kicorek pisze:enigma pisze:Kicorek pisze:miau mi chodzi jak potłuczone
Nie rusz
Blusik pisze:varia pisze:Kicorek pisze:enigma pisze:Kicorek pisze:miau mi chodzi jak potłuczone
Nie rusz
Chciawszy przypomnieć, że dakoty to ja ponownie na licytację nie wystawiłam! WRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ino przyległości!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, LimLim i 343 gości