[KONIEC]Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2021 23:03 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Przyznać się, kto ma jeszcze trochę kasy?! Sprzedam resztki. Pudełka czekają :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lut 04, 2021 4:06 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Ty się lepiej przyznaj, co alessandra dosłała z filmami :) ja cały czas czekam jeszcze na "coś", chociaż nie wiem co :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw lut 04, 2021 7:31 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

MaryLux pisze:
SabaS pisze:Będzie siedzieć i zawijać w te papierki :)
Atta masz już stałą fuchę, cieszysz się? :)

I nowego nicka: świstak :)

:ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lut 04, 2021 7:39 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Niektóre Cioteczki zapewne odczytały na wątku,że zostałam obdarowana włóczką :1luvu: zabers zapewniła nam sporo welniankowych doznań,zatem już zapraszam na kolejny bazarek :D tym razem wełna i wełna z domieszką akrylu. Kolory bajeczne. Ubranka dla kotów będą także
A i głosuję na świstaka :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw lut 04, 2021 16:22 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lut 04, 2021 16:13 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

SabaS pisze:Ty się lepiej przyznaj, co alessandra dosłała z filmami :) ja cały czas czekam jeszcze na "coś", chociaż nie wiem co :)

Tym czymś jest wylicytowana przez Ciebie wełnianka :!: :!: Huuuurraaaaaaaa :!: Cała należy do Twoich futer :piwa: No, może odstąpią Ci jeden róg :mrgreen:

Atta

Post » Pt lut 05, 2021 8:48 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

:201413 pierwsza wełnianka od alessandry i spółki trafi do nas ;) koty już się cieszą :kotek:

SabaS

Post » Pt lut 05, 2021 15:52 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

SabaS pisze::201413 pierwsza wełnianka od alessandry i spółki trafi do nas ;) koty już się cieszą :kotek:

Taaa, ale adressa nie dostałam, więc wszystko pozostaje w strefie marzeń :mrgreen:

Atta

Post » Pt lut 05, 2021 15:55 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Nr konta też nie. Za poddupniczek już poszlo ;)

SabaS

Post » Pt lut 05, 2021 15:56 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

SabaS pisze:Nr konta też nie. Za poddupniczek już poszlo ;)

Jak nie, skoro wczoraj była wiadomość, która notabene została odebrana :D

Atta

Post » Pt lut 05, 2021 16:00 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Dopiero teraz odebrałam ten długaśny list z nr konta ;) już się zaczęłam zastanawiać czy z moją głową ok;) jest pod kontrolą.

SabaS

Post » Pt lut 05, 2021 16:02 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

SabaS pisze:Dopiero teraz odebrałam ten długaśny list z nr konta ;) już się zaczęłam zastanawiać czy z moją głową ok;) jest pod kontrolą.

To z wrażenia po licytacji wełnianki :ryk:

Atta

Post » Pt lut 05, 2021 16:08 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Oj tak, moze następnym razem Tuliyoriniespodziewajka?

SabaS

Post » Pt lut 05, 2021 16:16 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

SabaS pisze:Oj tak, moze następnym razem Tuliyoriniespodziewajka?

Lubisz niespodziewajki? To ja nieodpłatnie mogę zrobić Wam nalot :ryk:

Atta

Post » Nie lut 07, 2021 11:32 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Odebrałam dzisiaj o swicie paczkę :) W piątek przyszła już po moim objeżdzie paczkomatów, wczoraj był dzień niepaczkowy ;) i dopiero dzisiaj- a jakże szkoda :(

najpierw okołowełniankowe :_

koty ogromnie dziękują za wszelkie gratisy, niestety muszą poczekać, bo na dworze - 10000 st C i wszystko musi odtajać :)

Ja hmmm jakby to powiedzieć- niedziękuję ;) patrząc na papierki puste!! to był zamach na moje twarde postanowienie walki z nadmiarami pandemiczno-odstawienniczymi ( fajki ;) ) Smarować się dopiero bedziemy :)

bardzo dziękujemy za wełnianki dodatkowe- piłeczki zaraz pójda w ruch, koty je b. lubią. Myjkę wypróbujemy za chwile, ale nie wiem, co to ten "szaliczek z kieszonkami"?
No i Atta, jesteś mistrzem pakowania, urocze to wszystko :)))

A teraz co do zakupu zasadniczego:

Wełnianeczki są śliczne, dużo ładniejsze na żywo, niz na zdjęciach nawet nie umiem powiedzieć co- pewnie żywsze kolory, ale też w 3D te wszystkie wzory faktury robią super wrażenie. Miały iśc oba do domu, ale jedną schowałam - może pójdzie na prezent, bo mi bardzo pasuje do jednego kociego domu :)

I tak ogólnie napiszę. Zupełnie do wełnianek nie byłam przekonana, pierwszą dostałam jako dodatek do zakupów - dłuuugo leżała, bo nie wiedziałam, co z nią począć, wydawała mi się za delikatna dla moich kotów. Drugą kupiłam chcąc już wypróbować i w pierwszej chwili wydało mi się, ze skucha, bo po 2 dniach koty pozaciągały ją już.

Ale

jak juz zaciągnięte, to zostawiałam, bo niby co z tym począć i..się okazało, że więcej ju,ż nie zaciągały, koty bardzo lubią leżeć tam, gdzie są wełnianki, a wełnianki, naprawdę nie wiem, jak to możliwe, ale prawie nie "nasiąkają" sierścią. Ta sierść musi gdzieś się podziewać, skoro jest na wszystkich kocich legowiskach, ale na wełniankach jej nie ma. Nie wie, Olu, jak to robisz, ale to cud jakiś ;)
Dlatego zaczęłam dokupować, żeby koty się bić o miejsce nie musiały :)

Także, jeśli ktoś się zastanawia i nie jest przekonany, czy to się sprawdza- sprawdza się, próbujcie, kupujcie, super prezent dla kota :)
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Nie lut 07, 2021 11:42 Re: Relax dla Ciebie,dla kota_naKOCI LOS

Atta pisze:
SabaS pisze:Oj tak, moze następnym razem Tuliyoriniespodziewajka?

Lubisz niespodziewajki? To ja nieodpłatnie mogę zrobić Wam nalot :ryk:

Napiszę tak, kocur bylby zachwycony.zawsze to więcej rąk do glaskania i więcej usłyszanych zachwytów nad swoją "skromną" kociowatością :) Tereska gościa by olała, nie dosłownie oczywiscie. A Kropka schowałaby się w najgłębszą dziurę. Takie mam towarzystwo gościnne :)

SabaS

[poprzednia][następna]