ewelina80 pisze:HejPoproszę 1 sztukę.
Bardzo dziękujemy

Poprosze na pw adres do wysyłki - a 34,- zł na konto Kotylona - dane w 2-gim poście bazarku

Moderator: Moderatorzy
ewelina80 pisze:HejPoproszę 1 sztukę.
beti1099 pisze:ja również poproszę, zaraz robię przelew
sylwia1982 pisze:kalendarz wczoraj do mnie dotarł, na kopercie był napis: NIE ZGINAĆ! a na kopercie widoczne próby zgięcia koperty, jakiś burak pracujący na poczcie nie umiał chyba czytać
, na szczęście kalendarz nie ucierpiał
Kamaczo pisze:Dzień dobry.
Wpłatę za kalendarz wykonałem 23.12.2015. Kalendarz do dzisiaj nie doszedł.
Ratunku.
Duszek686 pisze:Kamaczo pisze:Dzień dobry.
Ratunku.
A gdzie był zamawiany kalendarz? Na allegro czy na mailu?
Sprawdzimy oczywiście - i damy znać - część wysyłek była realizowana w poniedziałek.
Jeśli do dziś nie został wysłany - jutro postaramy się go wysłać - tylko proszę o wysłanie na maila swoich danych - byśmy mogli sprawdzić przesyłki. Jeśli został wysłany - podamy nr przesyłki i trzeba będzie interweniować na poczcie. U mnie niestety często się zdarza, że panowie listonosze nie zostawiają w skrzynce awizo
Sprawdzimy - proszę o chwilkę cierpliwości - i dane na maila
Kamaczo pisze:Duszek686 pisze:Kamaczo pisze:Dzień dobry.
Ratunku.
A gdzie był zamawiany kalendarz? Na allegro czy na mailu?
Sprawdzimy oczywiście - i damy znać - część wysyłek była realizowana w poniedziałek.
Jeśli do dziś nie został wysłany - jutro postaramy się go wysłać - tylko proszę o wysłanie na maila swoich danych - byśmy mogli sprawdzić przesyłki. Jeśli został wysłany - podamy nr przesyłki i trzeba będzie interweniować na poczcie. U mnie niestety często się zdarza, że panowie listonosze nie zostawiają w skrzynce awizo
Sprawdzimy - proszę o chwilkę cierpliwości - i dane na maila
Nic wielkiego się nie stało, ja poczekam. Przeszukałem moje maile i chyba zrobiłem tylko przelew a nie zgłosiłem
zakupu.Na jaki adres mam wysłać dane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość