Atta pisze:To ten sweterek dla sąsiadki odłożyćwrócę 25 sierpnia i wpłacę co tam bedzie trzeba to się wyrobimy organizacyjnie.
YBenni pisze:Kolczyki kupię na pewno. Tylko tak się zastanawiam - piszesz, że będziesz we wrześniu robić dokładkę. Czy będzie coś z biżuterii - bo jeśli tak to może coś jeszcze kupię. Wtedy byłaby jedna przesyłka. Czekać na dokładkę ?

,jutro z rana paczka nadana kocka pisze:YBenni pisze:Kolczyki kupię na pewno. Tylko tak się zastanawiam - piszesz, że będziesz we wrześniu robić dokładkę. Czy będzie coś z biżuterii - bo jeśli tak to może coś jeszcze kupię. Wtedy byłaby jedna przesyłka. Czekać na dokładkę ?
nie wiem tak do konca co bedzie oprocz ksiazek ,gier dla dzieci i nowych obrusów bo to mam juz w domu i przygotuje , podróż mam nadzieje bedzie rowniez troche zdobyczna ale co tam wynajde to niewiadoma.Jak nic juz wiecej nie pasuje w tym bazarku ani kociakowym to mozesz poczekac , możliwe ze cos jeszcze wpadnie w oko

Atta pisze:Proszę mi przygotować rozliczenie bo my niebawem do domu nadciągamy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości