Dobra to podlicz to co chciała. Jeśli nie da pieniędzy na dniach to sie doczeka tego wszystkiego po 10czerwca bo mnie od 26 maja nie ma i bedzie sobie oglądac obrazki

Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:chciałam bardzo podziękować za dostarczenie prezentu- wiem,że już jest i że baaardzo się podoba
Atta pisze:O jakie wszystko paskudne, paskudnee![]()
![]()
Dobra to podlicz to co chciała. Jeśli nie da pieniędzy na dniach to sie doczeka tego wszystkiego po 10czerwca bo mnie od 26 maja nie ma i bedzie sobie oglądac obrazki
ewar pisze:Poproszę białą nr8, w imieniu mojej siostry.Ona nie ma na razie dostępu do netu, coś jeszcze dzisiaj wybierze, więc potem poproszę o dane do przelewu, dobrze?
ewar pisze:I jeszcze srebrną nr48 poproszę.
Atta pisze:Dostałam kasę! dziś potrzymam sobie w portfelu a jutro bedzie wpłata
ewar pisze:Siostra dzisiaj dostała bransoletki, jest zachwycona, dziękuję bardzo w jej imieniu.Mam nadzieję, że przelew też dotarł.
AgaS1987 pisze:Ja tez bardzo polecam! Bransoletki robia furore! Dzis mialam jedna w pracy i kolezanka nie mogla oderwac oczu<3
Atta pisze:Zdobycze dziś odebrałamDopiero teraz załapałam dlaczego czarną i złotą wybrała. ALe i tak moja jezd NAJładniejsza
AgaS1987 pisze:Ja tez bardzo polecam! Bransoletki robia furore! Dzis mialam jedna w pracy i kolezanka nie mogla oderwac oczu<3
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości