Moderator: Moderatorzy
MaryLux pisze:A ja już zjadłam część mojej nagrody
Inka
MaryLux pisze:jessi74 pisze:MaryLux pisze:Po naradzie z Thorkatt zapadła decyzja, że Inka przekazuje swoją połowę dla bezdomniaczków pod opieką MalgWroclaw, a część Kostka przypadnie podopiecznym p. Zosi (zamówi to jessi74). O podział prosiła sama MalgWroclaw.
zadzwoniłam do pani Zosi pochwalić się wygraną dla kotków, niezmiernie się ucieszyła że Ktoś pamięta o tych kotkach na ulicy
a ja tak po cichu i w myślach kilka dni temu czarowałam co zrobić aby pomóc tym kotkom więcej
To wyczaruj mi suchą (i - jeśli to nie nadmiar - niezbyt chłodną) pogodę na sobotni wieczór
jessi74 pisze:MaryLux pisze:jessi74 pisze:MaryLux pisze:Po naradzie z Thorkatt zapadła decyzja, że Inka przekazuje swoją połowę dla bezdomniaczków pod opieką MalgWroclaw, a część Kostka przypadnie podopiecznym p. Zosi (zamówi to jessi74). O podział prosiła sama MalgWroclaw.
zadzwoniłam do pani Zosi pochwalić się wygraną dla kotków, niezmiernie się ucieszyła że Ktoś pamięta o tych kotkach na ulicy
a ja tak po cichu i w myślach kilka dni temu czarowałam co zrobić aby pomóc tym kotkom więcej
To wyczaruj mi suchą (i - jeśli to nie nadmiar - niezbyt chłodną) pogodę na sobotni wieczór
będzie sucho i niezbyt chłodno
mavi pisze:Ineczko! Podziękuj Dużej za "Pisaninki Inki"!![]()
- Kicia & Delta z Dużą -
hikora pisze:My też dziś odebraliśmy książeczkę pełną wierszy!
dziękujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości