Miss i Mister Miau marca wybrani - wyniki s. 28

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 19, 2012 22:29 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Można prosić o odstęp między zdjęciami Mroczka? Bo niewygodnie się je teraz ogląda.

Mroczek to gwiazdor! Nie Marcin, nie Rafał, ale Mroczek! :ryk:
Nawet wąsiska ma czarne :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon mar 19, 2012 22:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

wszystkie fotki sa laczone, byly i beda, tego nie zmienie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 19, 2012 22:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Inaczej ogląda się łączone pionowo, a inaczej łączone poziomo.
Jeżeli na grzeczną prośbę odpowiadasz: "nie, bo wszystkie", to dlaczego wszystkie są jedno zdjęcie pod drugim, a tylko w dwóch przypadkach jedno obok drugiego?

I przepraszam, że ośmieliłam się o cokolwiek prosić.

jaaana

Post » Pon mar 19, 2012 22:40 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Ja także bardzo bym prosiła o ułożenie zdjęć Mrocznego pionowo... :oops:
I o powiększenie w tym momencie zdjęcia nr 2...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 19, 2012 22:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

nie napisalam, ze wszystkie jedno pod drugim, ale ze wszystkie sa laczone.
Od poczatku, gdy ja prowadzilam ten bazarek tak laczylam fotki. A to, ze jedne sa laczone pionowo a inne poziomo - to tylko przypadek. Poprostu samo jakos tak wychodzi. Nie ma w tym nic zamierzonego, ze np kota X wrzuce tak a kota Y inaczej bo np kota X bardziej lubie.
Tak samo jak kolejnosc dodawania kandydatow tez jest przypadkowa. Nawet ta 10 pozycja "zarezerwowana dla Kefira" tez jest z przymruzeniem oka :) To nie jest ani zaden moj dowod jakiejs szczegolnej sympatii czy antypatii do kogokolwiek.
Prosze nie przywiazywac tak ogromnej wagi do tych drobiazgow, bo nie o to chodzi w tym bazarku.
Rozumiem, kazdy ma prawo miec inna koncepcje tego konkursu, zasad, wrzucania fot itp. Ilu nas na forum, tyle roznych opinii, pomyslow. Cenie sobie Wasze sugestie i podpowiedzi, szanuje nawet odmienne poglady. Ale poki co to ja prowadze te konkursy. Wcale to takie latwe nie jest jak moze sie niektorym wydawac patrzac z boku na to. Wyjatkowo jeszcze w kwietniu bede robic jedna edycje konkursu, ale potem... Oddam prowadzenie w dobre rece. Wtedy osoba prowadzaca bedzie mogla sobie wszystko pozmieniac wg wlasnego uznania., jesli bedzie miala calkowicie inny pomysl na ten konkurs. :)

Kociara82

Post » Pon mar 19, 2012 23:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

A my sobie kimamy i spokojnie czekamy na nasze fotki :wink: Nie ma pośpiechu :kotek: :kotek:
I mogą być łączone :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon mar 19, 2012 23:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Wiesz, wystarczy ustawić kursor miedzy fotami i wcisnąć Enter.

Napisałam, że inaczej ogląda się zdjęcia łączone jedno pod drugim, a inaczej - jedno obok drugiego.
Nie pisałam, że celowo ustawiasz tak, lub inaczej.

Nie wiem, dlaczego robisz z tego taki problem.

Każdy chciałby, żeby jego cudo zaprezentowało się jak najpiękniej.

jaaana

Post » Pon mar 19, 2012 23:14 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

ja nie robie problemu.
Taka zasade przyjelam od poczatku i tego sie trzymam.

Kociara82

Post » Pon mar 19, 2012 23:15 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Kociara82 pisze:ja nie robie problemu.
Taka zasade przyjelam od poczatku i tego sie trzymam.

Jaką?

jaaana

Post » Pon mar 19, 2012 23:19 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

ze bede laczyc zdjecia.
Przyjrzyj sie wszystkim poprzednim edycjom konkursu odkad ja go prowadzilam.
Wszystkie fotki byly laczone.

Kociara82

Post » Pon mar 19, 2012 23:24 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Ale nie o to chodzi, że są łączone, tylko o to żeby były ułożone pionowo, jak zdjęcia innych!
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Pon mar 19, 2012 23:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

:roll:
Kociara82 - wiesz, co to pion, a co poziom?

Skoro tak kurczowo trzymasz się zasady łączenia, to czemu nie ustawiasz wszystkich jedno pod drugim? W takim przypadku łączenie mniej przeszkadza w oglądaniu.

Już nic nie powiem na ten temat, bo z całkiem niewinnej prośby rozwinęła się niepotrzebna dyskusja. Szkoda, bo tak, jak pisałam już, każdemu zależy na tym, by swojego kandydata zaprezentować jak najładniej.

To jest bazarek tych, którzy przesyłają zdjęcia, prawda?

jaaana

Post » Wto mar 20, 2012 10:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

a ja swoje zdjęcia połączyłam sama i mam problem z głowy :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto mar 20, 2012 11:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

dinzoo pisze:a ja swoje zdjęcia połączyłam sama i mam problem z głowy :mrgreen:

Ooooo.
Kociara, możemy tak zrobić, że podeślę złączone dwa zdjęcia i po prostu podmienisz? :)

edit: może trochę się narzucam za bardzo, ale chciałam to ładniejsze zdjęcie żeby było większe...gdybym wiedziała że tak będą ułożone wysłałabym inne zamiast tego łapkowego - ono było mniejsze, bo miało być tylko dodatkiem :oops: A chciałabym zaprezentować Mroczka jak najlepiej :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Wto mar 20, 2012 15:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: marzec: black & white

Yyy... A ja coś płaciłam, bo sobie nie przypominam a jestem w poście rozliczeniowym :roll: Chyba że Ewelina na zdjęcie Wilczki mnie "zapisała" ;) Sprawdźcie dziewczyny, bo może to ktoś inny wpłacił.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]