Poproszę o namiary do wpłaty.
Moderator: Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:To niech będzie czarny, przynajmniej nie będę wahać się pomiędzy czarnym a granatowym
Poproszę o namiary do wpłaty.
Magija pisze:namiary do wpłaty sa w 1 poście, ale wstrzymaj się chwilkę bo tak jak gosiaa pisze, ja się kładę dziś do szpitala na ok. 3 tygodnie - poproszę którąś z dziewczyn o wysyłkę, ale być może będzie ona chciała nie robić wysyłki na fakturę (co wiąże się z tym, że trzeba wziąć fv na poczcie, wyłożyć ze swoich, potem jakimś cudem dostarczyć fakturę mojemu mężowi, on ją mnie itd. ), więc moze prościej będzie jak dostanie pieniążki na konto a potem rozliczy sie z Fundacją.
key_west pisze:Magija pisze:namiary do wpłaty sa w 1 poście, ale wstrzymaj się chwilkę bo tak jak gosiaa pisze, ja się kładę dziś do szpitala na ok. 3 tygodnie - poproszę którąś z dziewczyn o wysyłkę, ale być może będzie ona chciała nie robić wysyłki na fakturę (co wiąże się z tym, że trzeba wziąć fv na poczcie, wyłożyć ze swoich, potem jakimś cudem dostarczyć fakturę mojemu mężowi, on ją mnie itd. ), więc moze prościej będzie jak dostanie pieniążki na konto a potem rozliczy sie z Fundacją.
Proszę o czarną parasolkę i info czy mam wpłacić na konto podane na 1 stronie![]()
A będą jeszcze inne kolory? Marzę o różowej
key_west pisze:Odebrałam dziś moją czarną parasolkęJest super!
Jedna z córek przypuściła na nią atak, ale obroniłam
brynia pisze:Jest jeszcze szansa na elegancki czarny parasol?
brynia pisze:Jest jeszcze szansa na elegancki czarny parasol?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości