Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 10:41 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Koniecznie więcej kandydatów musi być!
Ja mam trzech przystojniaków, którzy chca zostać Misterami :mrgreen:
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pt lis 04, 2011 10:51 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Czy jeszcze można zgłaszać kandydatury??
Kandydatki się pobiły co prawda (biją się ciągle ) ale ustaliliśmy w domu(bijąc się rzecz jasna,a co!?),że pokażemy dziewczyny.
Felix (ex-facet) na razie odmawia współpracy.
Mam dwie panny,może je jeszcze przyjmiecie??

Swoją drogą: świetna akcja,może jeszcze ją rozreklamujcie i zbierze się więcej pieniądzorów?? :D

Czy macie już beneficjentów akcji??
Jeśli nie to chciałam zgłosić Neigh i Bono.

I chciałabym zagłosować na Hogatę,mam w domu jej...pozytyw(biała perska zołza).Oczywiście pozytyw tylko jeśli idzie o wygląd. :mrgreen:
Yyyy...dobra ,oddam głos dopiero po 8.11:)

POZDRAWIAM KANDYDATUFFF

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lis 04, 2011 10:55 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Karolek(ona) pisze:To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam

Albo powiększcie liste kandydatów :mrgreen:

Moze nie umiem czytac ze zrozumieniem :roll: , moze żle zrozumialam ,co to znaczy "kandydatów można prezentować bez limitu"
Dałam 3 fotki swoich kotow, skoro to za dużo to prosze moje dwa koty usunąc ,tym samym dwa inne koty mają miejsce.
Pieniazki przelalam za 3 koty,więc niech już tak zostanie , w końcu tu cel sie liczy :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt lis 04, 2011 11:03 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

kotkins - charakterem kazda kotke mozna nazwac pozytywna wersja Hogaty - nie ma wiekszego wstreciucha :mrgreen:

A ja mam taka niesmiala propozycje - moze ten watek potraktowac tylko jako watek do zglaszania kandydatur (i niewazne bedzie na ktorej stronie zostanie kandydatura dodana) i zalozyc nastepny gdzie wszyscy kandydaci beda przedstawieni w jednym miejscu i na ktorym bedzie sie glosowac?

Moje przystojniaki chca zostac Misterami bo chca na to kotki wyrywac pozniej a Hogata chce zostac Miss BO TAK!

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt lis 04, 2011 11:39 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Ja tez nie mam jeszcze danych do przelewu.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 04, 2011 12:04 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU!!! Zapraszam serdecznie -Tworzę

Mary_Poole pisze:kotkins - charakterem kazda kotke mozna nazwac pozytywna wersja Hogaty - nie ma wiekszego wstreciucha :mrgreen:

A ja mam taka niesmiala propozycje - moze ten watek potraktowac tylko jako watek do zglaszania kandydatur (i niewazne bedzie na ktorej stronie zostanie kandydatura dodana) i zalozyc nastepny gdzie wszyscy kandydaci beda przedstawieni w jednym miejscu i na ktorym bedzie sie glosowac?

Moje przystojniaki chca zostac Misterami bo chca na to kotki wyrywac pozniej a Hogata chce zostac Miss BO TAK!

Własnie, można przecież poprosić moderatora o pomoc.
Ale według mnie, to najprościej edytować do oporu poniższy post, który cytuję i edytuję dla przykładu:

urwiniu pisze:Kandydat nr 16-Carlos Colour Foot*PL od Satyr77
Kandydat Calosh jest wysoce przedsiębiorczy :)
No co w domu też trenuję, a teraz zapłać za bilet
Obrazek

Kandydat nr 17-LORD od satyr77
W domowym kręgu zwany Parówkiem
Podziel się posiłkiem, PLOSE
Obrazek

Kandydat nr 18-BONO od Satyr77
Znany również jako Niuniol :)
Najpierw złamę ci nos a potem zjem wlosy. Uciekł a wiatr został :(
Obrazek

Kandydat nr 19- Bazylek od Danusia
Obrazek

Kandydat nr 20- Maniek od Kociara82
Około 3,5 roczny pro-ludzki miziak słusznej wagi (7-8kg) Trzyma się dzielnie, odżywia zdrowo i mimo bycia FIV+ czeka na swój dom. Może przy okazji konkursu piękności odnajdzie go jego własny na zawsze dom?
Obrazek

Kandydat nr 21- ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 22- jeszcze jeden ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 23- i następny ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 24- a tu przystojny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 25- i jeszcze przystojniejszy kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 26-
Kandydat nr 27-
Kandydat nr 28-
Kandydat nr 29-
Kandydat nr 30-
Kandydat nr 31-
Kandydat nr 31-

i tak dalej... ;)

Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lis 04, 2011 12:12 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Ja bym dodawala pojedynczo zeby nie przeciazac tego watku zdjeciami

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt lis 04, 2011 13:00 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Przydałaby się albo ankieta do głosowania albo wykaz kotków i Ich Dużych. Zdjęcia i opis możemy sobie zobaczyć oddzielnie ale trudniej się to przewija.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 04, 2011 13:23 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Danusia pisze:
Karolek(ona) pisze:To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam

Albo powiększcie liste kandydatów :mrgreen:

Moze nie umiem czytac ze zrozumieniem :roll: , moze żle zrozumialam ,co to znaczy "kandydatów można prezentować bez limitu"
Dałam 3 fotki swoich kotow, skoro to za dużo to prosze moje dwa koty usunąc ,tym samym dwa inne koty mają miejsce.
Pieniazki przelalam za 3 koty,więc niech już tak zostanie , w końcu tu cel sie liczy :ok:

Tu nie chodzi o to, że ktos dał za dużo kotów tylko miejsc jest za mało :P
Po prostu pewnie nie przewidziano ze takie bedzie poparcie - ale jak co miesieczne wybory dojda do skutku to kazdy zdola pokazac wszystkie swoje koty :D
Te co juz sa to nie ma co usuwac tylko jakbys miala np. jednego kota i nie mogla go wystawic bo kots wystawil 10 swoich to tez byś pomyslala ze to nie sprawiedliwe.
Dlatego albo niech zwieksza ilosc kotów albo za miesiac niech znajdzie sie chetny do prowadzenia kolejnych wyborów :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 04, 2011 13:48 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

A w jaki sposób odbywać się będzie głosowanie? Ankieta ma 10 opcji.
Jakbyco to mogę grudniowe wybory poprowadzić.

Ale byłyby 2 tematy (osobno miss, osobno mister) i po 10 kandydatur.
Myślę, że gdyby wybory były co miesiąc, to 10 wystarczy.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt lis 04, 2011 14:14 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Ilości miejsc nie powinno się limitować - każdy kot to dodatkowe 5 pln. Myślę,że urwiniu w każdej chwili może dopisać tyle numerków,ile będzie trzeba.
Co do głosowania,to na dogo to wyglądało tak,że w tym samym wątku po prostu głosujący wpisywali numerki kandydatów,na których głosują. Było to z pewnością czasochłonne dla założycielki wątku,żeby to wszystko skutecznie podliczyć i się w tym nie pogubić. Dlatego osobny wątek jak najbardziej wskazany. Ma to tę przewagę nad ankietą,że głosy nie są anonimowe,a więc nie ma nadużyć w postaci głosów ze strony kupy zeropostowych nicków.

Jeśli w przyszłości będą wybory najpiękniejszych oczu,to ja mam dwie kandydatki ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pt lis 04, 2011 15:10 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Lista najpiękniejszych zamknięta

Afatima zrobię jak mówisz, myślałam, że na miau jest tak jak na dogo tylko 5 zdjęć na post stąd moj problem, a więc podawać kandydatów, dorzucę poźnym wieczorem, wtedy też rozeslę prv z nr konta.

Reszta zasad bez zmian. Zasady głosowania pojawia sie jak dotrzemy do 7.11.2011.
Przechodniość bazarku dla mnie byłaby super ;)
Przytłoczyła mnie ilość, skarg, zażaleń i wniosków :wink:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt lis 04, 2011 15:14 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Urwiniu, to nie skargi i zażalenia, ja jestem pełna uznania dla Ciebie za ten pomysł! Widzisz, jest tak dobry, że każdy chce się pochwalić swoim futrzakiem ;)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lis 04, 2011 16:06 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Urwiniu, zadne tam skargi i zazalenia! Tylko propozycje! A to oznacza, ze pomysl jest rewelacyjny i chodliwy.. :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 04, 2011 16:54 Re: Wybory Mistera i Miss MIAU! Zgłaszamy nadal

Dobra to zapisuje Bandziorka :)

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

[poprzednia][następna]