Ja mam trzech przystojniaków, którzy chca zostać Misterami

Moderator: Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam
Albo powiększcie liste kandydatów
Mary_Poole pisze:kotkins - charakterem kazda kotke mozna nazwac pozytywna wersja Hogaty - nie ma wiekszego wstreciucha![]()
A ja mam taka niesmiala propozycje - moze ten watek potraktowac tylko jako watek do zglaszania kandydatur (i niewazne bedzie na ktorej stronie zostanie kandydatura dodana) i zalozyc nastepny gdzie wszyscy kandydaci beda przedstawieni w jednym miejscu i na ktorym bedzie sie glosowac?
Moje przystojniaki chca zostac Misterami bo chca na to kotki wyrywac pozniej a Hogata chce zostac Miss BO TAK!
urwiniu pisze:Kandydat nr 16-Carlos Colour Foot*PL od Satyr77
Kandydat Calosh jest wysoce przedsiębiorczy
No co w domu też trenuję, a teraz zapłać za bilet
Kandydat nr 17-LORD od satyr77
W domowym kręgu zwany Parówkiem
Podziel się posiłkiem, PLOSE
Kandydat nr 18-BONO od Satyr77
Znany również jako Niuniol
Najpierw złamę ci nos a potem zjem wlosy. Uciekł a wiatr został
Kandydat nr 19- Bazylek od Danusia
Kandydat nr 20- Maniek od Kociara82
Około 3,5 roczny pro-ludzki miziak słusznej wagi (7-8kg) Trzyma się dzielnie, odżywia zdrowo i mimo bycia FIV+ czeka na swój dom. Może przy okazji konkursu piękności odnajdzie go jego własny na zawsze dom?
Kandydat nr 21- ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 22- jeszcze jeden ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 23- i następny ładny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 24- a tu przystojny kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 25- i jeszcze przystojniejszy kotek od Dużego albo Dużej tego kotka
Kandydat nr 26-
Kandydat nr 27-
Kandydat nr 28-
Kandydat nr 29-
Kandydat nr 30-
Kandydat nr 31-
Kandydat nr 31-
i tak dalej...
Danusia pisze:Karolek(ona) pisze:To jest niesprawiedliwe - niektórzy podali po więcej jak jednego kota, a inni juz nie mogą buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bez urazy ale powinno sie podawac jednego kota własnego, bo zabraliście szanse innym
trudno zabijcie mnie za to ale tak to odczułam
Albo powiększcie liste kandydatów
Moze nie umiem czytac ze zrozumieniem, moze żle zrozumialam ,co to znaczy "kandydatów można prezentować bez limitu"
Dałam 3 fotki swoich kotow, skoro to za dużo to prosze moje dwa koty usunąc ,tym samym dwa inne koty mają miejsce.
Pieniazki przelalam za 3 koty,więc niech już tak zostanie , w końcu tu cel sie liczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości