Będzie uzupełniany, tylko wiesz jak to w życiu... inne obowiązki i priorytety, inne smuteczki i człowiek budy bazarowej nie pilnuje

Moderator: Moderatorzy
eMPe pisze:A te sombrero bryloczki na klucze są jeszcze aktualne? I jakie są koszty wysyłki? Sorry za pyt.,ale jestem tutaj new i jeszcze nie wszystko ogarniam
meksykanka pisze:To na razie wpisuję zabers - licytuje koszulkę i żółwika - uwaga, aktualizuję na pierwszej stronie![]()
meksykanka pisze:Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).
No i coś jeszcze uzupełnić.
Ale dziś smutny dzień, czekamy na lepsze wieści
po_prostu_kaska pisze:meksykanka pisze:Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).
No i coś jeszcze uzupełnić.
Ale dziś smutny dzień, czekamy na lepsze wieści
Prześlij mi proszę dane do przelewu na PW. Opłacę od razu koszt zakupu żeby pieniążki mogły pójść w obieg. A wstrzymamy się z wysyłką i opłatą za wysyłkę bo nie wiadomo co ja tam jeszcze nawybieram i ile to będzie ważyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości