KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 13:04 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Moooowa, cała przyjemność po stronie bazarówy bez doświadczenia niestety :wink:
Będzie uzupełniany, tylko wiesz jak to w życiu... inne obowiązki i priorytety, inne smuteczki i człowiek budy bazarowej nie pilnuje :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw cze 30, 2011 18:46 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).
No i coś jeszcze uzupełnić.
Ale dziś smutny dzień, czekamy na lepsze wieści :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 18:56 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

A te sombrero bryloczki na klucze są jeszcze aktualne? I jakie są koszty wysyłki? Sorry za pyt.,ale jestem tutaj new i jeszcze nie wszystko ogarniam ;)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

eMPe

Od: Czw cze 30, 2011 17:55

Post » Czw cze 30, 2011 19:07 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

eMPe pisze:A te sombrero bryloczki na klucze są jeszcze aktualne? I jakie są koszty wysyłki? Sorry za pyt.,ale jestem tutaj new i jeszcze nie wszystko ogarniam ;)

Z tego co widzę na pierwszej stronie są dostępne :ok: to jest licytacja, która trwa tydzień od pierwszej oferty, powinnaś podać czy rozpoczynasz za wywoławczą, czy za inną cenę oraz który breloczek. A koszty przesyłki poda prowadząca bazarek :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw cze 30, 2011 19:34 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Tak, tak aktualne, co prawda jestem zamotanym sprzedawcą, ale towary nie zalicytowane nadal znajdują się w łaapch sprzedawcy i nadają się do targowania - koszty przesyłki - są zgodne z Cennikiem Poczty Polskiej - (na razie nie liczę nic za kopertę, bo wcześniej się w koperty i torebeczki zaopatrzyłam, to się nie liczy :wink: ). Breloczki są leciutkie, to i koszt przesyłki nie może być wysoki :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 21:35 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Jeżeli to jeszcze aktualne (przyznaję, zgubiłam się :oops: ), to poproszę:
żółwia
i
koszulkę "meksykańską"
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw cze 30, 2011 21:36 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

No pewnie, że aktualne, koszulka meksykańska oraz żółwik za wywoławczą raz, czyli mam aktualizować na wątku?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 21:48 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

To na razie wpisuję zabers - licytuje koszulkę i żółwika - uwaga, aktualizuję na pierwszej stronie :wink: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw cze 30, 2011 22:03 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:To na razie wpisuję zabers - licytuje koszulkę i żółwika - uwaga, aktualizuję na pierwszej stronie :wink: :ok:

tak, tak. Wpisuj, wpisuj. Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw cze 30, 2011 22:31 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).

Prześlij mi proszę dane do przelewu na PW. Opłacę od razu koszt zakupu żeby pieniążki mogły pójść w obieg. A wstrzymamy się z wysyłką i opłatą za wysyłkę bo nie wiadomo co ja tam jeszcze nawybieram i ile to będzie ważyć ;)
po_prostu_kaska

Post » Czw cze 30, 2011 22:55 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

licytacja wpisana, resztę pozwolę sobie zaktualizować jutro rano...
Mam nadzieję, że jutro przyniesie pozytywne rozwiązanie kocich smuteczków :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lip 01, 2011 8:12 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Zaraz się zajmiemy uzupełnieniami.

Pozwalam sobie tylko z zażenowaniem poinformować, że jesteśmy wyciągaczem pieniążków z biednych forumowiczów :oops: .

Szanowna kupująca RudyiSrebrnyKot również dokonała nadpłaty za zakupioną biżu...
Za dwie pary kolczyków w cenie 10 złotych oraz koszty przesyłki zapłaciła "górką" 30 złotych, a list polecony priorytet do 50 g kosztował 4,15 groszy (zgodnie z umową nie liczymy za koperty, pakowanie, etc...)
czyli nadpłata 5,75. Jesteśmy zażenowani ale również bardzo, bardzo dziękujemy Kupującym za tak szlachetne serce :1luvu:

Kłaniamy się i dziękujemy oraz przepraszamy za niezdarność :kotek: :1luvu: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lip 01, 2011 8:26 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

podrzucimy towar z ranka deszczowego :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 01, 2011 13:00 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

po_prostu_kaska pisze:
meksykanka pisze:Dzisiaj kończy się licytacja kolczyków nr 9 dla po_prostu_kaska - ale zgodnie z życzeniem kupującej rozliczenie przekładamy na później. Muszę uaktualnić zakupy - planuję też wstawienie na miejsce zakupionych nowe towary (żeby ta numerki goło nie wisiały).

Prześlij mi proszę dane do przelewu na PW. Opłacę od razu koszt zakupu żeby pieniążki mogły pójść w obieg. A wstrzymamy się z wysyłką i opłatą za wysyłkę bo nie wiadomo co ja tam jeszcze nawybieram i ile to będzie ważyć ;)

Eeeee tam, tak sobie myślę, że w takim razie - jeszcze nie warto :wink:
I tak prześlę dziewuszkom pieniążki jak coś (a mam taką nadzieję) jeszcze się zbierze...
To jak jeszcze coś kiedyś ewentualnie Pani szanowna znajdzie, to my tak hurtem... pieniążki i przesyłkę zbierzemy.

Pozdrawiamy strasznie deszczowo
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lip 01, 2011 13:06 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Też jeszcze czekam na coś- sama nie wiem na co. :roll: U mnie pełna szuflada kolczyków,nigdzie nie chodzę,ale choć se popatrzę :mrgreen: zbieractwo- dobrze,że nie kotów :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

[poprzednia][następna]