Depka pisze:Szukam Przygód Mikołajka 1 cześć.. w sklepie jest za 40zł a ja tyle kasy nie mam
Dyktatura pisze:Jeszcze raz zbieram do kupy wszystko czego potrzebuję:
1. Jacek Piekara "Alicja"
2. choinka sztuczna 1,2m-1,5m
3. książka na temat hodowli gołębi lub rasy gołębi, ogólnie książka dla mojego taty, który jest pasjonatem i hodowcą tychże ptaków
Dyktatura pisze:Dyktatura pisze:Jeszcze raz zbieram do kupy wszystko czego potrzebuję:
3. książka na temat hodowli gołębi lub rasy gołębi, ogólnie książka dla mojego taty, który jest pasjonatem i hodowcą tychże ptaków
Podpórki zakupione u pucka69.
Książka dla taty już kupiona. Pan w antykwariacie miał zabunkrowaną jedną sztukę całkiem nowiutkiej książki.
gauka1 pisze:Dyktatura pisze:Dyktatura pisze:Jeszcze raz zbieram do kupy wszystko czego potrzebuję:
Podpórki zakupione u pucka69.
Książka dla taty już kupiona. Pan w antykwariacie miał zabunkrowaną jedną sztukę całkiem nowiutkiej książki.
Podpórki zakupione w ramach licytacji na opak czy poza licytacją???
Numer nieaktualnej aukcji proszę podać, zgodnie z zasadami tego wątku.
IKA 6 pisze:Mam używana choinkę 1,8 gestą
Shoo pisze:Poszukuję "Listów" Platona i "Sto lat samotności" Gabriela Garcii Márqueza.
A także filmu "Upiór w Operze" z 2004 roku (w oryginale z napisami) i lat wcześniejszych
Shoo pisze:Shoo pisze:Poszukuję "Listów" Platona i "Sto lat samotności" Gabriela Garcii Márqueza.
A także filmu "Upiór w Operze" z 2004 roku (w oryginale z napisami) i lat wcześniejszych
"Sto lat samotności" - już mam, dzięki myshce
"Upiór w Operze" z 2004 - kupiłam
Aktualnie szukam:
"Listy" Platona
"Drewniane Morze" Jonathana Carrolla
opowiadań Sławomira Mrożka
i filmu "Imię Róży"
394.1."Listy" Platona
2."Sto lat samotności" Gabriela Garcii Márqueza
3.Film "Upiór w Operze" z 2004 roku (w oryginale z napisami) i lat wcześniejszych
(Shoo)
myshka pisze:Dodam tylko że zysk za "Sto lat samotności" zasilił fundusz na zakup jedzenia dla kotów pod opieką joli.goc

Nadal poszukuję:
i drążka rozporowego - takiego do podciągania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości