Zegarek Atlantic Seahunter na leczenie dla Pirata.Koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 17, 2009 13:21 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

wyslalam wiadomość na pw
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Czw wrz 17, 2009 13:29 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

wiga138 pisze:wyslalam wiadomość na pw

nic nie dostałam niestety :(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 17, 2009 13:44 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

wysłałam jeszcze raz. Potwierdź czy dostałaś
------------------------

wiga138

Post » Czw wrz 17, 2009 14:00 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Dostałam i się popłakałam ze szczęścia. Wysłałam już pw do Ciebie. Ty jesteś Nadzieją, że musi być dobrze nawet kiedy jest bardzo źle. Dziękuję, prześle wkrótce zdjęcia Piratka, już nie cierpiącego, ale szczęśliwego kota. Wkrótce ukaże się jego zdjęcie w DP, dam znać kiedy.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 17, 2009 14:12 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Przelałam i trzymam kciuki za Piratka !
Czekam na dobre wieści !
pozdrawiam
------------------------

wiga138

Post » Czw wrz 17, 2009 14:17 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Bardzo dziękuję :1luvu: Jesteś promyczkiem słońca w pochmurne dni
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt wrz 18, 2009 8:12 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

No to z rana zapraszam na aukcję. Stan Piratka po pierwszym zabiegu się pogorszył, wróciła infekcja z ropnym katarem. Drugi zabieg wstrzymany. Koszty pobytu i leczenia rosną.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt wrz 18, 2009 13:58 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

do góry
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt wrz 18, 2009 19:58 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

hopla.

Pirat ma objawy neurologiczne w postaci drżenia podbródka. Rany na dziąslach nie goja się. :( Nie wiadomo czy po narkozie. Milusi jest, nosiłam 1,5 godziny na rekach zanim zamknęlam do klatki.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pt wrz 18, 2009 21:22 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

napisz jaka jest teraz sytuacja ?

Kochani ! LICYTUJCIE !!! jeżeli nie chcecie zegarka to wpłacajcie chociaż po złotówce !!!!!!!!! Ale dajcie coś !
------------------------

wiga138

Post » Sob wrz 19, 2009 6:39 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Sytuacja w zawieszeniu. Wszystkie wyniki świetne, ale rany pooperacyjne na dziąsłach nie chca się goić. Lekarzom zaczyna brakować pomysłów. Będę teraz codziennie do niego jeździć bo nie mam pewności czy dostaje mokra karmę. Zawsze jak przychodze stoi miseczka z suchym, a on przeciez ma dziąsła po operacji. Nie miał wycieku z nosa, ale ogólnie wygląda nieciekawie. Nie myje się, jest brudny. Wczoraj czyściłam mu pychol. Dzisiaj zabieram puder i zgrzeblo i będę go doprowadzać do jako takiego wyglądu. Wygląda jak szkielet powleczony skórą. Kości miednicy przypominają mi zagłodzona krowę (takie skojarzenie). Podobno dużo je, ale jakoś nie widać. Dzisiaj jadę zapłacić pierwsza ratę za 20 dni pobytu i leczenia. Napisze popołudniu co i jak.

Dziękuję wiga 138 za wsparcie :1luvu:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob wrz 19, 2009 14:36 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

odezwij się koniecznie. Będę czekała. Mzsle o was b.mocno !
------------------------

wiga138

Post » Sob wrz 19, 2009 14:42 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

własnie wysłałam pw
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob wrz 19, 2009 17:13 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Nowe zdjęcia Piratka. Jest na nich dość senny bo dostał dzisiaj silne leki usmierzające bol dziąseł, które nie chcą się goić. Zapłaciłam dzisiaj za pierwsze 19 dni leczenia i pobytu 444 zł, a Piratek ma jeszcze długa droge przed sobą. Może jednak potrzebujesz nowego zegarka :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dzisiaj Pani w poczekalni powiedziała, że kocha kotki, ale takie stare i chore i cierpiące i wymagające sporo nakładów to lepiej usypiać. Myslę, że nie mozna mu wrównać krzywd, których doznał od człowieka, ale chcę spróbować.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob wrz 19, 2009 19:37 Re: Zegarek Atlantic Seahunter na operację dla Piratka.Ile dasz?

Akima,
Walczymy o niego !!!!
Z jakiego miasta jesteś ?
Czy jest gdzieś w Twoich okolicach Klinika dla zwierząt z prawdziwego zdarzenia ?
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]