Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 13:42 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

A to ja też zapytam: ile by orientacyjnie kosztowała bransoletka (najlepiej na gumce, jak się da) z takch koralików jak np na kolczykach nr 10 i mniejszych kuleczek złoconych?
Biżuteria BIZANTICA!!! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p11305892
O nas - Noel(*) Sonia i Holly(*)za TM viewtopic.php?f=21&t=200539

brooklynboogie

Od: Sob kwi 25, 2009 0:43

Post » Czw wrz 10, 2009 14:03 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

brooklynboogie pisze:A to ja też zapytam: ile by orientacyjnie kosztowała bransoletka (najlepiej na gumce, jak się da) z takch koralików jak np na kolczykach nr 10 i mniejszych kuleczek złoconych?

Gumki w tej chwili nie mam, mogę zrobić bransoletkę na takim specjalnym drucie samopamiętającym, on się bardzo ładnie układa i nie rozgina się, ale nie leży raczej dokładnie na przegubie. Cena takiej bransoletki zależy od wielkości i ilości koralików bo cloisonne nie są z tych najtańszych, ale myślę, że w 15 zł dałoby się zmieścić.
Jeśli zalezy Ci na tym żeby było na gumce, to musisz chwile poczekać bo muszę zamówić gumki :)
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Czw wrz 10, 2009 21:17 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

Selenga pisze:
brooklynboogie pisze:A to ja też zapytam: ile by orientacyjnie kosztowała bransoletka (najlepiej na gumce, jak się da) z takch koralików jak np na kolczykach nr 10 i mniejszych kuleczek złoconych?

Gumki w tej chwili nie mam, mogę zrobić bransoletkę na takim specjalnym drucie samopamiętającym, on się bardzo ładnie układa i nie rozgina się, ale nie leży raczej dokładnie na przegubie. Cena takiej bransoletki zależy od wielkości i ilości koralików bo cloisonne nie są z tych najtańszych, ale myślę, że w 15 zł dałoby się zmieścić.
Jeśli zalezy Ci na tym żeby było na gumce, to musisz chwile poczekać bo muszę zamówić gumki :)

To poproszę na drucie, tylko w złotej wersji - ile wyjdzie, tyle zapłacę, mam nadzieję :P Da się tak zrobić, by w miarę pasowała do kolczyków?

brooklynboogie

Post » Czw wrz 10, 2009 22:14 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

brooklynboogie pisze:To poproszę na drucie, tylko w złotej wersji - ile wyjdzie, tyle zapłacę, mam nadzieję :P Da się tak zrobić, by w miarę pasowała do kolczyków?

Zamówiłam dzisiaj gumkę, jeżeli ją jutro wyślą, to poczekamy i jak dojdzie w poniedziałek-wtorek to zrobię na gumce. Domyśliłam się, że ma pasować do kolczyków, więc będzie pasowała :)
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Pt wrz 11, 2009 11:17 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

Selenga pisze:
alessandra pisze:cuda :D
poproszę nr 11 i nr 17 z czerwonymi koralikami
oraz nr 1 słoniki :mrgreen:

czy nr 11 tez ma być z czerwonymi koralikami?

nr 11 tak, jak jest, z czarnymi poproszę, coby sie za bardzo na "ócz" nie rzucało :mrgreen:
to ja jeszcze upuerdliwie zapytam, czy dałabys radęc bransoletkę na gumce dopasować do tych cudeniek? i poproszę o wycene dzieła :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt wrz 11, 2009 13:53 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

alessandra pisze:
Selenga pisze:
alessandra pisze:cuda :D
poproszę nr 11 i nr 17 z czerwonymi koralikami
oraz nr 1 słoniki :mrgreen:

czy nr 11 tez ma być z czerwonymi koralikami?

nr 11 tak, jak jest, z czarnymi poproszę, coby sie za bardzo na "ócz" nie rzucało :mrgreen:
to ja jeszcze upuerdliwie zapytam, czy dałabys radęc bransoletkę na gumce dopasować do tych cudeniek? i poproszę o wycene dzieła :D

troszkę się pogubiłam - bransoletka ma być jedna, do kompletu 11? Musi być na gumce? bo szczerze mówiąc to nie za bardzo to będzie wyglądało na gumce, znacznie lepiej będzie się prezentowało złożone z kilku segmentów połączonych ładnie i z zapięciem.
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Sob wrz 12, 2009 9:12 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

nie pogubiłas sie,to ja tak gmatwam, taki typ :roll: :oops: :wink:
jeśli można to do nr 11 i nr 17 , jesliuważasz, ze lepiej wygląda z zapieciem, niechaj tak będize,mówiłam o gumce, bo zwykle wszytskie bransolety mi spadaja, mam chude łapki , no i to jedyne, co mam chude :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob wrz 12, 2009 21:17 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

ok, to już wszystko wiem :)
bransoletka do nr 17 może być na gumce, ale do 11 lepiej będzie wyglądała zapinana - jak mi podasz obwód ręki to dopasuję tak żeby nie spadała
do nr 17 dorobić też kolczyki?
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Pon wrz 14, 2009 20:07 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

hopsniemy sobie na początek
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Wto wrz 15, 2009 11:41 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

przeskoczymy na początek chociaż na chwilkę :)
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Czw wrz 17, 2009 20:40 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

hopniemy troszeczkę, może się coś jeszcze spodoba
te zamówione już szykuję do wysyłki :)
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Pt wrz 18, 2009 20:26 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

no troszkę się zaniedbałam - bazarek spadł gdzieś daleko...
a to juz przecież końcówka, ostatnie 2 dni przed nami
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Czw wrz 24, 2009 15:32 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

Wszystkie dodatkowe zamówienia już zrobione, wysyłam po kolei kupione rzeczy i czas na pełne rozliczenie

alessandra
1. słoniki -> 12 zł
11. komplet celtycki -> 15 zł + dodatkowo bransoletka -> 15 zł
17. wisiorek z czerwonym -> 8 zł + dodatkowo bransoletka -> 12 zł

brooklynboogie
10. kolczyki barokowe -> 9 zł + dodatkowo bransoletka -> 8 zł

Maryna
8. kolczyki tęczowe -> 8 zł
dodatkowo wariacje na temat owocków -> 4 zł
dodatkowo kolczyki krople rosy -> 10 zł

księzna_kluska
8. kolczyki tęczowe -> 8 zł

CoToMa
3. gwiazdkowe kolczyki -> 8 zł

Razem uzbierało się 117 zł - przeleję na ślepaczki i na FAN po 60 zł
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Post » Śro wrz 30, 2009 14:12 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

Ja już dostałam swoje cuda :P :P :P , ale przelew zrobię dopiero dziś wieczorem :oops: - za to z niewielką nadwyżką :wink:
Serdecznie dziękuję!

brooklynboogie

Post » Śro wrz 30, 2009 14:59 Re: Na ślepaczki i na FAN z Opola - biżuteria mojego wyrobu

mam nadzieję, że pozostałe wysłane tez już dotarły do adresatek :)
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

[poprzednia]