Moderator: Moderatorzy
brooklynboogie pisze:A to ja też zapytam: ile by orientacyjnie kosztowała bransoletka (najlepiej na gumce, jak się da) z takch koralików jak np na kolczykach nr 10 i mniejszych kuleczek złoconych?
Selenga pisze:brooklynboogie pisze:A to ja też zapytam: ile by orientacyjnie kosztowała bransoletka (najlepiej na gumce, jak się da) z takch koralików jak np na kolczykach nr 10 i mniejszych kuleczek złoconych?
Gumki w tej chwili nie mam, mogę zrobić bransoletkę na takim specjalnym drucie samopamiętającym, on się bardzo ładnie układa i nie rozgina się, ale nie leży raczej dokładnie na przegubie. Cena takiej bransoletki zależy od wielkości i ilości koralików bo cloisonne nie są z tych najtańszych, ale myślę, że w 15 zł dałoby się zmieścić.
Jeśli zalezy Ci na tym żeby było na gumce, to musisz chwile poczekać bo muszę zamówić gumki
brooklynboogie pisze:To poproszę na drucie, tylko w złotej wersji - ile wyjdzie, tyle zapłacę, mam nadziejęDa się tak zrobić, by w miarę pasowała do kolczyków?
Selenga pisze:alessandra pisze:cuda![]()
poproszę nr 11 i nr 17 z czerwonymi koralikami
oraz nr 1 słoniki
czy nr 11 tez ma być z czerwonymi koralikami?
alessandra pisze:Selenga pisze:alessandra pisze:cuda![]()
poproszę nr 11 i nr 17 z czerwonymi koralikami
oraz nr 1 słoniki
czy nr 11 tez ma być z czerwonymi koralikami?
nr 11 tak, jak jest, z czarnymi poproszę, coby sie za bardzo na "ócz" nie rzucało![]()
to ja jeszcze upuerdliwie zapytam, czy dałabys radęc bransoletkę na gumce dopasować do tych cudeniek? i poproszę o wycene dzieła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości