Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon wrz 28, 2009 6:51 Re: Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

Basica pisze:behemotka..... powiedz co sie stało, że mojego kubeczka z dzbanuszkiem jeszcze nie ma :conf: może pomylił adresy :placz: czekam i czekam a kubeczka nie widać :cry:

Ja swojego też jeszcze nie dostałam :oops:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon wrz 28, 2009 17:54 Re: Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

wcześniej pisałam do behemotki na PW.... i nadal nie mam odpowiedzi, nawet jeżeli są jakieś problemy, to chyba mozna odpisać na PW i uspokoić kontrachentów :evil:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 01, 2009 9:43 Re: Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

Dziwne :? Ani przesyłki, ani jakiejkolwiek wiadomości 8O
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw paź 01, 2009 10:02 Re: Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

znalazłam inny bazarek behemotki, wystawiony juz po naszym i też są problemy z odzyskaniem fantów, napisałam tam kilka słów, ale mi nie odpowiedziała, nie lubię oszukańców i chyba napiszę w tym wątku "przykra sparawa", żeby ostrzec innych....dołączysz Barba50 ?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lis 09, 2009 23:19 Re: Kociokubki, psiofigurka i insze inszości na tymczasy jopop

No i tak.
Przykra sprawa, wiem. Opóźnienie było rzeczywiście spore. Tutaj oczywiście ja zawiniłam i wszystkich zainteresowanych szczerze przepraszam. Ale… dziewczyny, proszę, odrobinę zrozumienia. Złych chęci nie było, oszustwa też nie.
Gwoli wyjaśnienia: prowadziłam jednocześnie dwa bazarki i chciałam wysłać wszystkie fanty jednocześnie. Gdyby ktoś był zainteresowany faktami, to od otrzymania ostatniego przelewu do mojej wizyty na poczcie minął... cały 1 dzień (służę dowodem w postaci wydruku z konta). Jeśli idzie o forum – zalogować się, owszem, zalogowałam, ale przeczytać wiadomości ani wysłać posta nie mogłam. Wywalało mnie ze strony. Dopiero od dzisiaj - owszem, z daleka - mam znowu normalny dostęp do miau i mogę pisać.

Wszystkie rzeczy w każdym razie zostały wysłane, proszę więc o odwołanie zbyt ostrych epitetów :wink: i mam nadzieję, że zapalimy wirtualną fajkę pokoju.

Do zawiedzionych wysłałam PW z dokładniejszymi wyjaśnieniami. Ufam, że teraz wszystko będzie jasne.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

[poprzednia]