Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
Dziękuję, zaktualizowałam, wpisałam terminy zakończenia licytacji, sprawdźcie czy wszystkim pasuje godzina zakończenia. Jutro postaram się dorzucić jeszcze kilka fantów.
Żle sformułowałam posta, zamyka,m te aukcje z zakończeniem sobotnim:)
Skarbonkę można licytować do poniedziałku, mam też większe puzzle, które wstawię jutro.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
kaśka99 pisze:YYYYYYYYYYYY, pogubiłam się. Z tego co czytam, to do jutra do godziny 20 mogę podać swoją cenę skarbonki
koniec w poniedziałek