Moderator: Moderatorzy
[/quote]dorotak97 pisze:Ten bazarek przeznaczony jest na pomoc białostockim DT.
jania piszeNiestety, Glutek nadal nie robi kupki. Zgodnie z zaleceniem Tomasza wczoraj dodałam mu do jedzonka oliwy z oliwek. Dziś rano dałam mu jogurtu. Spożył. Byłam przed chwilą, ale nic nie poskutkowało.
Mocz oddaje pod siebie przewaznie i tylko czasami do kuwetki. Dziś lizał swoje tylne kończyny. Lewą nogę leżąc mógł unieć nieco , ale prawa leżała całkiem nieruchoma. Na pewno cierpi. Nawet na mnie potrafi szczerzyć zęby, gdy chcę go dotknąć.
A przecież był już taki miły...
Glutek prawdopodobnie został zaatakowany przez psa.Potrzebna jest pomoc.
Tu się spotykamy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92374&highlight=
Licytujemy do 08.06.09 do godziny 20.
1.Nowiuteńki zegarek nigdy nie noszony(z baterią,więc działa).30zł+5zł za przesyłkę
Kupione przez Megana
2.Kolejny nowiuteńki zegarek na pasku.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
3.Biustonosz-nie trafione z rozmiarem więc nie noszony.Z metki 38C(85B-C)-usztywniane miseczki.Cena wywoławcza 5zł+5zł przesyłka
4.Książka-Cena wywoławcza 5zł+5zł za przesyłkę
5.Książka-Cena wywoławcza 5zł+5zł za przesyłkę
6.Lornetka amatorska Russia 25X60-Cena wywoławcza 10zł+8zł za przesyłkę
7.Aparat fotograficzny Minolta(na klisze)+pokrowiec .Sprawny-robi bardzo ładne zdjęcia.Cena wywoławcza 30zł+8zł za przesyłkę
8.Płyta Mariah Carey-Music Box.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
9.Roy Orbison-Crying.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
10.Michael Bolton.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
[/quote]dorotak97 pisze:Ten bazarek przeznaczony jest na pomoc białostockim DT.
jania piszeNiestety, Glutek nadal nie robi kupki. Zgodnie z zaleceniem Tomasza wczoraj dodałam mu do jedzonka oliwy z oliwek. Dziś rano dałam mu jogurtu. Spożył. Byłam przed chwilą, ale nic nie poskutkowało.
Mocz oddaje pod siebie przewaznie i tylko czasami do kuwetki. Dziś lizał swoje tylne kończyny. Lewą nogę leżąc mógł unieć nieco , ale prawa leżała całkiem nieruchoma. Na pewno cierpi. Nawet na mnie potrafi szczerzyć zęby, gdy chcę go dotknąć.
A przecież był już taki miły...
Glutek prawdopodobnie został zaatakowany przez psa.Potrzebna jest pomoc.
Tu się spotykamy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92374&highlight=
Licytujemy do 08.06.09 do godziny 20.
1.Nowiuteńki zegarek nigdy nie noszony(z baterią,więc działa).30zł+5zł za przesyłkę
Kupione przez Megana
2.Kolejny nowiuteńki zegarek na pasku.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
3.Biustonosz-nie trafione z rozmiarem więc nie noszony.Z metki 38C(85B-C)-usztywniane miseczki.Cena wywoławcza 5zł+5zł przesyłka
4.Książka-Cena wywoławcza 5zł+5zł za przesyłkę
5.Książka-Cena wywoławcza 5zł+5zł za przesyłkę
6.Lornetka amatorska Russia 25X60-Cena wywoławcza 10zł+8zł za przesyłkę
7.Aparat fotograficzny Minolta(na klisze)+pokrowiec .Sprawny-robi bardzo ładne zdjęcia.Cena wywoławcza 30zł+8zł za przesyłkę
8.Płyta Mariah Carey-Music Box.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
9.Roy Orbison-Crying.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
10.Michael Bolton.Cena wywoławcza 10zł+5zł za przesyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości