Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
No jakby na to nie patrzec koniec! Dziekuje wszystkim za wspaniala licytacje!
Nosy do gory dziewczyny moze jak Mirabella przeczyta ksiazeczke to pusci wyrachowanca dalej w obrot...
Podsumowujac:
Wyrachowaniec znalazl sie w moim domu kupiony za 3 dyszki od Callisto z Warszawy - pieniazki poszly na tymczasy Jopop. Teraz pojedzie w dluzsza podroz (chociaz wtedy dzieki inPostowi tez nie trwala ona krotko ) i zamieszka u Mirabelli w Krakowie. Na tej podrozy Wyrachowaniec zarobil 28 zeta na bidy wyciagane z krakowskiego schroniska... Obrotny kociak
jak ostatnio nie było mnie przy necie jak kończyła się licytacja
mirabella wystaw wyrachowańca może za trzecim podejściem się uda
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
dobra dobra najpierw ja się nacieszę Wyrachowańcem.
ale wystawię na pewno nie wiem za bardzo jak działa bazarek - proszę o informacje komu przesłac pieniądze!