Na sterylkę dla PELASI-wy...(rzuconej)kotki-KLEOPATRA-koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 13, 2008 0:56

zaraz się zaczerwienię jak ten burak, nie wiem czym sobie zasłużyłam na tyyyyle komplementów :oops: :D a Zagielkom, Pelasi i wszystkim innym kotom życzę wszystkiego naj- nie ma co kryć :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 13, 2008 1:29

Żagiel - Fok - Ślicznie dziękuje za pomoc dla PELASI! Ciociu xAgaX!!!

I mówi, że ta Panna Pelasia powinna wspaniały port znaleźć!!! Tylko, gdzie to jest, no gdzie to jest???

Ciotka - jesteś wspaniała - Foczek (zwany później Gnojusiem)

martaEG'a

Od: Czw gru 21, 2006 13:00

Post » Czw lis 13, 2008 1:50

XAgaX pisze:
martaEG'a pisze:To ja już nic nie rozumiem... Dlaczego nikt nie pamięta o Pelasi? Ani w jej wątki, ani tutaj :roll:

bo nie dostajemy powiadomień (przynajmniej ja nie dostaję) ? ;)

17 :)

i mnie też bardzo miło, że się spotkałyśmy forumowo, a K.-oty zawsze doceniają oferowaną pomoc :)

I nie ściemniaj Ciociu miła,
żeś się Żagli tak pozbyła!
Bo o Tobie ciągle marzą
I szacunkiem Ciebie darzą!

Nie spotkaliśmy się w porę,
Nasze drzwi są wciąż otworem,
Chociaż pisze jeden z Żagli –
- bracia bez Cię by przepadli...

martaEG'a

Post » Czw lis 13, 2008 1:54

Ciocia Wega przesyła głaski dla Foczka i Pelasi :) i prosi o ogłoszenie na wega_shg@wp.pl , to pomoże szukać kici domku, bądź portu- jak tam kicia woli :)

i ZAWSZE w takich przypadkach bez pytania możecie wysłać ogłoszenie i info, że potrzebna inna pomoc- nie odmówię :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lis 13, 2008 2:00

Aga jesteś kochana - dziękuję! I Pelasia również...
Jutro się zmobilizuję i..
ogłoszenie wystosuję!!!

martaEG'a

Post » Czw lis 13, 2008 2:02

nie ma sprawy- ja też z tych, co lubią pomagać :) a kicia na fajny docelowy port zasługuje, dość się już po oceanach natułała...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lis 14, 2008 15:26

20

elizaab

Od: Śro paź 29, 2008 18:59

Post » Pt lis 14, 2008 15:32

big thx - w imieniu foooterka - "Czarnej Mamby". :wink:
Marcin - zwany - dancing_with_cats

martaEG'a

Post » Sob lis 15, 2008 1:56

martaEG'a pisze:Aga jesteś kochana - dziękuję! I Pelasia również...
Jutro się zmobilizuję i..
ogłoszenie wystosuję!!!

nic nie dostałam :( może po prostu gdzieś zaginęło po drodze (jak niejeden grafik z mojej pracy) ;)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lis 15, 2008 1:59

sorki!!! Mea culpa!!! Mea maxima culpa!!! Jeszcze nie wystosowałam, nadrobię... Czekam na możliwość sesji fotograficznej - Panna PePe mi tego nie ułatwia...

martaEG'a

Post » Sob lis 15, 2008 2:11

martaEG'a pisze:sorki!!! Mea culpa!!! Mea maxima culpa!!! Jeszcze nie wystosowałam, nadrobię... Czekam na możliwość sesji fotograficznej - Panna PePe mi tego nie ułatwia...

nie ma problemu, poczekam :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lis 15, 2008 13:18

Dziękuję ślicznie Wszystkim zainteresowanym - wybrała elizaab :1luvu:
Proszę podaj mi adres do wysyłki na pw...

Pozdrawiam,
Martape

martaEG'a

Post » Pon lis 17, 2008 20:48

Oooooooooooo 8O znowu za dużo... :roll:
(przelew dotarł)

Dziękujemy slicznie z Pelasią na czele!!!

martaEG'a

[poprzednia]