Moderator: Moderatorzy
Indian pisze:A bylby jakis transport do Lodzi ?Bo my z kocistymi tez bysmy chcieli z 3 sloiczki wisniowe
Paulaaa pisze:jak Ineczka przyjedzie pociagiem albo kotolotem biorę słoiczki
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:jak Ineczka przyjedzie pociagiem albo kotolotem biorę słoiczki
Inka jak Inka, ale Duża Inki może przyjechać na zwiedzanie i przywieźć słoiczki - tylko ile?
Hannah12 pisze:Mary ja bardzo chętnie bym kupiła 5 słoiczków po 5 zł, tylko to Poznań. I jak na złość w tej chwili nikt ze znajomych nie jeździ na trasie Poznań - Wrocław. Nie ma zajęć dydaktycznych.
A mój uwielbia wiśnie, konfitura wiśniowa to jest rarytas, ja od jakiegoś czasu już nie robie przetworów.
Paulaaa pisze:a ja se doczytałam to sa po 5 czy 3?
jak po 3 to prosze 13 słoiczków![]()
jak po 5 to prosze 8 słoiczków
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Mary ja bardzo chętnie bym kupiła 5 słoiczków po 5 zł, tylko to Poznań. I jak na złość w tej chwili nikt ze znajomych nie jeździ na trasie Poznań - Wrocław. Nie ma zajęć dydaktycznych.
A mój uwielbia wiśnie, konfitura wiśniowa to jest rarytas, ja od jakiegoś czasu już nie robie przetworów.
Może Avian będzie jechać, Gacio chyba bywa u nas w lecznicy - a jak nie to przejadę się do Poznania na zwiedzanie. Co Ty na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości