Emerald Dreams- reaktywacja- kolczyki na FF -koniec!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 09, 2008 21:16

:D

To teraz poproszę albo numer konta,albo wyznaczenie miejsca przekazania kasy i "towaru" ;)

p.s.chciałam jednocześnie powiedzieć,że moje adoptowane kocie zmieniło imię-teraz nazywa się DraŃtuś, a nie Dantuś bo draniem jest niebywałym.

Wydziera się jak moi rodzice wychodzą do pracy, jak idą wszyscy spać-bo przecież jemu się chce bawić! Drze się od 2 do 4 nad ranem, mniej więcej od 3 tygodni, bo on non stop musi się bawić (czytaj:gryźć, ganiać, skakać na nogi, zygać, siadać o 3 nad ranem na końcu łóżka i czekać aż noga wysunie się spod kołdry,żeby ją ugryźć itp)

Kocham tego kota :) To tak w ramach nowinek,choć wiem,że to nie ten wątek ;)

anisiaj

Od: Pon lis 05, 2007 9:12

Post » Śro kwi 09, 2008 21:43

Anisiaj, ja Ci te kolczyki podrzucę w sobotę jak będę wracała z Wawy.

A Dantemu trza kolegę albo koleżankę. Bo mu się nudzi.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro kwi 09, 2008 21:44

Kasia D. pisze:Anisiaj, ja Ci te kolczyki podrzucę w sobotę jak będę wracała z Wawy.

ok,będę cały dzień w domu.super :)

pracuję nad tym...;)
chociaż nie wiem czy może mu się nudzić,skoro cztery dorosłe osoby latają za nim ze sznurkiem i wędką i nawet robią sobie dyżury,kto kiedy się bawi ;)

anisiaj

Od: Pon lis 05, 2007 9:12

Post » Śro kwi 09, 2008 21:51

anisiaj pisze:
Kasia D. pisze:Anisiaj, ja Ci te kolczyki podrzucę w sobotę jak będę wracała z Wawy.

ok,będę cały dzień w domu.super :)

pracuję nad tym...;)
chociaż nie wiem czy może mu się nudzić,skoro cztery dorosłe osoby latają za nim ze sznurkiem i wędką i nawet robią sobie dyżury,kto kiedy się bawi ;)

Ale żadne z nich nie jest prawdziwym kotem.
Żeby pękli to nie dostaczą Dantemu takich rozrywek jak przedstawiciel tego samego gatunku, niestety...
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia]