Zdjęcie śliczne, of corse dałabym rade ją narysować ale błagam o większe zdjęcie najlepiej na maila : little_emi@o2.pl
Z takiego małego nie namaluje

Moderator: Moderatorzy
Ewutek pisze:No pewnie, że piękny małpiszon!![]()
Już wysłałam oryginalne rozmiarowo zdjęcie. Gamoń ze mnie bo nie sprawdziłam co pakuję do uploada.
Ewutek pisze:Pastel bo Małpiszon rudy nie jest, ale tu i ówdzie rudości ma i w tym niezwykłość jej ubarwienia. Jeśli ograniczysz rysunek do pyszczka to na A5, ale jakbyś pokusiła się o więcej tej paskudy() to na A4 bo wiadomo, że na małej powierzchni nic by nie było widać. Ja będę zadowolona z każdej opcji.
Ewutek pisze:Ano dzieje się. Pękam z ciekawości jak mój małpiszon wyjdzie na portrecie...
bellavita pisze:Bulefka! No spadasz mi z nieba!![]()
Juz prosilam kogos z forum o portret naszego ukochanego kociaka, ale jakos nie dostalam odpowiedzi...
Poszukam odpowiedniego zdjecia i wysleZapewniam profil, przód, tył, co tylko zechcesz
bulefka pisze:bellavita pisze:Bulefka! No spadasz mi z nieba!![]()
Juz prosilam kogos z forum o portret naszego ukochanego kociaka, ale jakos nie dostalam odpowiedzi...
Poszukam odpowiedniego zdjecia i wysleZapewniam profil, przód, tył, co tylko zechcesz
Świetnie to bardzo bym prosiła o profilkowe, a bedzie ołówkami czy kolorem?
bellavita pisze:To bedzie zalezalo od tego, ktore zdjecie wybioreProsze tylko o czas na znalezienie czegos odpowiedniego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości