A więc, potrzebuję tez porady, jeżeli możesz, Sis....
Chciałabym zamówić dwa zdjęcia, do sypialni i nie mogę się zdecydować.... podoba mi się to: http://www.sistermoon.art.pl/images/inn ... /is13.html, ale nie wiem, jakie drugie by do tego dopasować, a może miałabyś jakąs inna rade dla mnie?
Ło matko, nie mogę się zdecydować Tyle pięknych zdjęć... Ale chciałabym, aby te dwa wyglądały na dobrane...
Przepraszam, że zawracam głowę, ale ja już taka jestem, że jak mam za duzo do wyboru to się gubię....
Też mi najbardziej pasowało Potem sobie pomyślałam o tych z lustrami, ale nie wiem, czy potłuczone lustro to doby pomysł, chociaz zdjęcia piękne A więc poprosze to z jabłkiem i to drugie I nr konta na pw Wplacę 100zł, jak jeszcze doradzisz, czy zwykła antyrama do nich, czy może cos innego.... (ale Ci się upierdliwiec trafił na koniec :):)) może być?
sprawdziłam, te zdjęcia mam na kompie u rodziców, pojadę do nich jutro lub w pn, to zgram i do labu.
Wydaje mi się, że format jaki tu wyjdzie, to 24x30... ale nie jestem pewna. Sprawdzę jak będę w Zgierzu i dam Ci znać.
Antyramy mogą być większe niż zdjęcie, mogą być proste, byle tło czarne - wtedy zdjęcia lepiej się prezentują (ale to moje widzimisię, rzecz gustu )
Reszta na PW.