Fundacja Kocia Dolina - aukcje dla naszych zwierzaków

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 21:33

Dziewczyny :1luvu:

Femka :D A, i mówisz, że ciekawe filiżanki zbierasz? 8) Mam taką z okresu wojny... Kremowa, delikatna, subtelna... Wygrzebana z rupieci w stodole u dziadków mojego exa. Służę uprzejmnie - mogę wystawić :twisted:

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Wto wrz 25, 2007 23:39

Podrzucę...

Kaira ma podejrzenie panleukopenii... Aż się boję pomyśleć o kosztach leczenia, jeśli zaraziła inne nowe, jeszcze nie zaszczepione kociaki :(

reddie

Post » Śro wrz 26, 2007 6:01

Reddie :( Trzymam kciuki, żeby to nie było to...

Kotek 20zł

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro wrz 26, 2007 6:07

Dziękuję, Ania.

Dziś Kaira nadal słaba, nie chce jeść... :(

reddie

Post » Śro wrz 26, 2007 10:00

reddie pisze:Dziewczyny :1luvu:

Femka :D A, i mówisz, że ciekawe filiżanki zbierasz? 8) Mam taką z okresu wojny... Kremowa, delikatna, subtelna... Wygrzebana z rupieci w stodole u dziadków mojego exa. Służę uprzejmnie - mogę wystawić :twisted:

reddie, wystaw i koniecznie prześlij mi link do licytacji, żebym nie przegapiła. W tygodniu nie mam za dużo czasu na przeglądanie nowych bazarków. Będę Ci bardzo wdzięczna, bo wielbiam ładne,unikatowe filiżanki. Jedną nawet oddałam na bazarek, dla jakiegoś potrzebującego futrzaka :D

a co do bieżącej licytacji:

jak na razie rozumiem wygrywam oferując po 20 zł za kotka i filiżankę :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro wrz 26, 2007 10:01

ups, pomyliłam się, 20zł już było, nie zauważyłam :oops:
już poprawiam
kotek 25zł

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro wrz 26, 2007 10:28

mokkunia pisze:ups, pomyliłam się, 20zł już było, nie zauważyłam :oops:
już poprawiam
kotek 25zł

kotek 30
Obrazek

Femka

Post » Śro wrz 26, 2007 19:42

Bardzo, bardzo Wam dziękuję Obrazek

Femka, do końca tygodnia znajde chwilę i dostawię filiżaneczkę do tego wątku. Jest bardzo ładna. W sumie w formie jest prosta, ale za to zabytkowa (chyba już się kwalifikuje jako zabytek, skoro z czasów II wojny?). Dla kolekcjonera myślę, że to niezły kąsek :)

Z Kairą lepiej. Żeby tak już było dalej...

reddie

Post » Śro wrz 26, 2007 20:02

reddie pisze:Bardzo, bardzo Wam dziękuję Obrazek

Femka, do końca tygodnia znajde chwilę i dostawię filiżaneczkę do tego wątku. Jest bardzo ładna. W sumie w formie jest prosta, ale za to zabytkowa (chyba już się kwalifikuje jako zabytek, skoro z czasów II wojny?). Dla kolekcjonera myślę, że to niezły kąsek :)

Z Kairą lepiej. Żeby tak już było dalej...

reddie, ja nie jestem takim kolekcjonerem w światowym stylu. Po prostu mam oko wyczulone na oryginalne filiżanki. Jak tylko taką widzę, kupuję. Jak tylko wstawisz na licytację tę starutką, na pewno będę się o nią bić.
Jest mi obojętne, czy jest to filiżanka do kawy, czy herbaty.
Mam tylko do Ciebie ogromną prośbę. Jeśli będziesz na tę filiżankę zakładać osobny bazarek, prześlij mi link na PW albo do wątku Bandy Kulawego. Ja w tygodniu nie mam czasu przeglądać nowych bazarków, a nie chciałabym, żeby mi umknęło. Będę Ci bardzo wdzięczna.
Obrazek

Femka

Post » Czw wrz 27, 2007 13:10

Kochana, dam Ci znac na pewno :) Osobnego wątku chyba nie będę zakładać. Niech wszystko będzie w tym. ale powiadomię Cie jakby co.

reddie

Post » Czw wrz 27, 2007 23:02

Przypomnę się...

reddie

Post » Nie wrz 30, 2007 2:45

Za niecałe 4 godzinki koniec licytacji kotka i filiżanki. Może jeszcze ktoś dołączy?

reddie

Post » Nie wrz 30, 2007 11:59

reddie pisze:Dziękuję, Ania.

Dziś Kaira nadal słaba, nie chce jeść... :(

reddie, jak kotka?
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 30, 2007 19:52

And the winner is... Femka :D Kotek i filiżanka wędrują do Ciebie, kochana. Bardzo dziękujemy, także w imieniu wszystkich naszych futrzaków! Wyślę jakoś w tygodniu ok? Np w czwartek, bo akurat mam trochę czasu (wcześnie kończę pracę). Proszę o adres na pw :)

A kotka lepiej. Temperatura się stabilizuje (dziś zaczęła rosnąć, doszła do 38,2, a cały czas było 36 coś), mała samodzielnie napiła się wody z miseczki. Jest poprawa. Wielki kamień spadł mi z serca...

reddie

Post » Nie wrz 30, 2007 20:11

reddie pisze:And the winner is... Femka :D Kotek i filiżanka wędrują do Ciebie, kochana. Bardzo dziękujemy, także w imieniu wszystkich naszych futrzaków! Wyślę jakoś w tygodniu ok? Np w czwartek, bo akurat mam trochę czasu (wcześnie kończę pracę). Proszę o adres na pw :)

A kotka lepiej. Temperatura się stabilizuje (dziś zaczęła rosnąć, doszła do 38,2, a cały czas było 36 coś), mała samodzielnie napiła się wody z miseczki. Jest poprawa. Wielki kamień spadł mi z serca...

reddie, z wysyłką nie ma pośpiechu. zrób ją, jak będziesz miała chwilkę.

natomiast mam inną propozycję. Z filiżanki nie zrezygnuję, bo jest bardzo oryginalna (i czekam na licytację obiecanej wojennej :D ). Ale jeśli chodzi o figurkę kota, mam propozycję. Ostatnio strasznie dużo zrobiło się kociej biedy, O Waszych więziennych też czytałam. Figurka z drzewa indyjskiego to bardzo atrakcyjna rzecz na bazarku i ja na pewno sama bym ją wystawiła zaraz po otrzymaniu. Więc nie ma chyba sensu mnożyć kosztów przesyłki. Wystaw ją ponownie na rzecz więziennych kotów. Niech to będzie mój wkład w pomoc tym zwierzakom.
A ja figurkę kota z drzewa indyjskiego dostałam od przyjaciół w tym roku na urodziny, więc mam :D

Podaj mi szybko na PW numer konta. Jeszcze dzisiaj złożę przelew i jutro będziecie mieć pieniądze na koncie.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]