Moderator: Moderatorzy
kasia1 pisze:Poproszę 1 za 10 zł
Rennatta pisze:Ja poproszę jeszcze jedną sztukę za 10 zł.
anka_s pisze:Po terminie, ale może jeszcze ze 2 długopisy by się znalazły?
Tweety pisze:anka_s pisze:Po terminie, ale może jeszcze ze 2 długopisy by się znalazły?
rezerwuję ale proszę o podanie kwoty, za jaką chcesz je otrzymać. Wywoławcza 8 zł plus 5 zł za przesyłkę.
Zostały jeszcze 3 długopisy. Kto wspomoże dzieci Fuksi?
Tweety pisze:Tutaj wątek kociuszków http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62 ... ght=fuksia a tutaj ich zdjęcie
Większość osób chyba zna ich historię ale dla przypomnienia: Fuksia to kotka złapana wraz z dziećmi w Gdańsku i przewieziona do Warszawy na leczenie gdzie uciekła przy niefortunnym przekładaniu do transporterka. Jej dzieci miesiąc spędziły w lecznicy gdzie doprowadzano ich do zdrowia. Pobyt i leczenie kotków na SGGW kosztował ponad 1200 zł. Pozostało nam jeszcze ponad 800 zł do wyrównania rachunku.
Chciaż część długu chciałbysmy pokryć poprzez sprzedaż długopisów z logiem i hasłem przewodnim AFN. Bardzo dobrze piszą i świetnie leżą w ręce.
Termin licytacji do 20.09 do północy, wpłata na AFN "kotka Fuksia", koszt wysyłki pokrywa kupujący wpłacając na moje konto 5 zł
Cena 8 zł
Ginter - 1 szt. za 9 zł
Rennatta - 1 szt. za 8 zł
Renattaa - 1 szt za 10 zł
CoToMa - 1 szt. za 10 zł
kasia1 - 1 szt. za 10 zł
anka_s - 2 szt po 10 zł
Rennatta pisze:Nie pamiętam czy wpłaciłam-możesz to sprawdzić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości