Tanio Sprzedam !!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 22:03

basiula92 pisze:Moze faktycznie nie jestem pełnoletnia, ale uwiezcie bardzo kocham zwierzeta , a czasami wole je nawet od ludzi. POzatym nigdy nie wykorzystalabym wsparcia ludzi któzy cos odemnie odkupili a ja przeznaczyła bym te pieniadze na cos zupelnnie innego!! BArdzo zalezy mi aby kotka zostala wykastrowana! Tymabardziej iz nie mam warunków aby ponownie zajmowac sie gromadką. Przy wczesniejszym porodzie oodalam nawet swój pokój , nie psuzczlaam muzyki, codzienie rano przed szkola dawlam im jesc pic.. a w szkole amrtwilam sie czy wszystko wporzadku.. uwierzcie zrezygnowalam z wielu rzeczy. ! I troche smuci mnie fakt ze uwazacie iz jestem -powiedzmy sobie w prost -zwyczajna złodziejka.. (..) Co do tranzakcji oczywiscie moze zaswiadczyc dorosły mama czy tata. Jeszcze nie wiedza o moim pomysle ale ejzeli ktos sie zdecyduje powiadomie ich o tym i powiem aby napisali jakas zgode..
Co do organ .. sa one uzywane ,gwarancji nie ma .. wiele mnie z nimi wiaże kilka lat na nich grałam.. jednak oddalam bym wszystko aby drugi raz nie przezywac tego co przy pierwszym porodzie.. ale organy sa w pelni sprawne mozna przyjechac i zobaczyc.. ale to juz na zupelnym marginesie...:(

uczciwiej z Twojej strony byłoby, gdybyś ich jednak uprzedziła
przede wszystkim w stosunku do rodziców - powinni oni wiedzieć w jaki sposób zamierzasz dysponować rzeczami, które są w domu
po drugie przedmiot wystawiony na forum jest oferta sprzedaży, a wzięcie udziału w licytacji ofertą kupna - nie jest przyjęte wytcofywanie ofert, a powinnaś liczyć się z tym, że rodzice moga postawić sprzeciw wobec wynoszeniu z domu rzeczy, których mogą czuć się współwłaścicielami

poza tym - jak wyobrażasz sobie, że ktoś kupi sprzęt grający za 200 złotych, który nie jest w żaden sposób opisany ani pokazany - na wiarę?

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Pon paź 01, 2007 20:43

Powiem tak: Nie dziwi mnie fakt ze niektóre osoby reagują w taki a nie inny sposób ,jednak zaufajcie czasem komuś nie każac pokazywać dowodu,legitymacji czy tez innych dokumentów obrazujacych tożsamosc osoby :roll: .Gdyby zalezalo mi na tym aby wzieła sobie pieniadze przeznaczone z akcji nie wymyslalabym jakis historyjek i nie pisalabym dalszych postów.Poprostu napisala bym na stronach internetowych,szczególnie do tego przeznaczonych.. sprzedam keybord i koniec. 8O Bez zbednego tlumaczenia.
Jestem juz dluzszy czas na tym forum i spotkalam sie z wieloma zyczliwymi osobami które pomagają i nie prosza o okazanie dowodu.. :? A jezeli zaszla by taka potrzeba oczwyiscie !! Mogę nawet przyjechac z mama ,zaden problem . Czy wysłac jakas kopię. Zreszta z jedną forumowiczką pewnie się spotkam,także może ona potwierdzi moje ,,istnienie" i intencje 8O .
Ta akcja jest juz odwolana ,faktycznie rzeczy wystawione na bazarku sa za wysokowartosiowe jak to mozna tak nazwac iz maja ładnych kilka lat. Jak wiadomo kotka sie okociła i obecnie mam 6 slicznych maluchów dla niewiarygodnych .. zapraszam na post http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66394 .
POzdrawiam
...

basiula92

Od: Sob sie 25, 2007 16:49

[poprzednia]