Srebr. zawieszka kot-Ślepusia Koniec, wygrała Elwirka!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 15, 2007 18:40

Operacja będzie kosztowała : :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
380zl +materialy ,
czy uda się dostać jakiś rabat okaże się po operacji.
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto sty 16, 2007 20:32

Licytacja srebrenj zawieszki trwa do jutra godz 17.51.

Znamy już (niestety koszty operacji - czasem lepiej żyć w nieswiadomości)
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 16, 2007 21:33

36,- :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Wto sty 16, 2007 21:38

Dziękuje - :1luvu:
Oby ta operacja poszła "lekko" i oby ślepusia potem pozwoliła sobie pomóc - nie wiem jak to będzie. Sparaliżowane (jedna jeszcze w kaftaniku po operacji), Piotrus-Myszka gorzej się czuje, kroplówki dla tych co zawsze, dziki nowy kot, kulkokoty do oswojenia itd itd....
Oby Ślepusia zrozumiała, że to dla jej dobra i po operacji nie szalała.

Ja nie wiem jak Kasia to ogarnie?

MonikaWarszawa

Post » Wto sty 16, 2007 22:59

Na pewno ogarnie, bo ona jest wyjątkowa !!! Musimy tylko pomóc zebrać kaskę, bo na to Kasia naprawdę już czasu nie ma.... (widziałam w niedzielę całodzienne zmagania Kasi z całą gromadką kociastych)... :king: Korona się jej należy, albo lepiej aureolka :aniolek:

Czy Kasia jest może robotem ??? :conf: Czasem się nad tym zastanawiam, narzekam sobie, że tego za dużo, to za ciężko, tamto źle, inne niedobrze... A ona?? Co ona ma powiedzieć. Ja w życiu nie dałabym rady - moja psycha nie ogarnęłaby nawet imion wszystkich zwierząt, które są w KŚ.... a gdzie zapamiętać jakie komu leki, jedzonko, które lubi drapanie za uszkiem, którego lepiej wogóle nie dotykać itp.,itd....
Rety, Kasia - gdzie Ty ładujesz akumulatorki ???

Szewczyk Magda

Od: Nie lis 26, 2006 20:45

Post » Śro sty 17, 2007 15:53

jeszcze tylko dwie godziny - srebrna zawieszka KOT

MonikaWarszawa

Post » Śro sty 17, 2007 21:55

Bardzo się cieszę :lol: :lol:
Myślę, że kwota 40,- ładniej wygląda. Oby się koteczkowi udało. Głaski dla Ślepusia - powodzenia :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

[poprzednia]