Kasia C pisze: Co mi tam :$100...
zaraz dopisze podzięowania, jak wyjdę ze zdumienia
Kasia C pisze: Co mi tam :$100...
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
wielgachne podziękowania dla Kasi C 
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Kasia C pisze: Co mi tam :$100...
kiedy siostra jedzie do Ciebie?Kasia C pisze: Ja juz wyslalm pieniazki na to zdjecie...
To moze (jezeli wszyscy sie zgodza ) zamkniemy ta licytacje?
Troszke sie boje ze jak sie za to nie wezmiemy to przepadnie mi szansa zabrania tego zdjecia przez moja siostre.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Ziemowit pisze:
tak sobie myśle, że z zamknięciem zaczekam na MILiska - jeśli się zgodzi, jako jeden z licytujących - to w sumie można zamknąć chyba...
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości