Proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na sterylizacje

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 31, 2006 8:08

Pausiu, na innych forach chcesz kupowac labradorka biszkoptowego albo kota birmanskiego, a tu masz problem ze sterylka? Przepraszam, moze sie cos zmienilo w Twojej sytuacji finansowej albo to nie Twoje posty, ale staram sie byc czujna, bo kasa dla Ciebie, to mniej kasy dla innych kotow.
Oczywiscie, jesli sama cos wystawisz (jak Angel, tylko wystaw jak inne rzeczy, w oddzielnym watku z opisem :)), to juz bedzie Twoja sprawa na co wydasz.
http://www.koty.pl/forum/?P=forum&A=view&C=2682
http://kichacze.pl/forum.php?29,14262
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Śro maja 31, 2006 12:12

Byłam u weterynarza i pytałam o koszt, powiedział, że od 110 do 150 zł i o ie dobrze pamiętam trzeba jeszcze co miesiąc na zastrzyk który kosztuje 40 zl...ale uznał, że to nie jest zdrowe dla kota i nie poleca...

pausia

Od: Śro maja 24, 2006 14:50

Post » Śro maja 31, 2006 12:17

misiarnia
Zaskoczylaś mnie tymi postami bo nawet nie sądziłam, że nick Pausia jest tak popularny :) Jeśli chodzi o pierwszy link to nie jest on mój a drugi tak...tyle że tam napisałam, że jak będę mieć właśne mieszkanko a jak narazie mieszkam z rodzicami, studiuje zaocznie i nie pracuję...a zawsze mi się marzył rudy kociak i pies labradorek więc może jak wyjdę za mąż to sobie takiego sprawie ;) jak narzie nie mam kasy i własnego mieszkanka...:(

pausia

Post » Śro maja 31, 2006 12:24

pausia pisze:Byłam u weterynarza i pytałam o koszt, powiedział, że od 110 do 150 zł i o ie dobrze pamiętam trzeba jeszcze co miesiąc na zastrzyk który kosztuje 40 zl...ale uznał, że to nie jest zdrowe dla kota i nie poleca...

Pausia, idz lepiej do innego weta. Jesli ten twierdzi, ze dla kotki sterylka nie jest zdrowa, to znaczy ze nie jest lekarzem, ktoremu mozna ufac. Naprawde :roll: Ten zastrzyk, to chyba nie po sterylce - mysle, ze on mowil o popdawaniu hormonow ZAMIAST sterylki (co jest dla kotki zdecydowanie bardziej szkodliwe...).

Skad jestes? Mamy na forum liste wetow polecanych - poszukamy jakiegos w Twojej oklicy.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Śro maja 31, 2006 13:32

pausia pisze:misiarnia
Zaskoczylaś mnie tymi postami bo nawet nie sądziłam, że nick Pausia jest tak popularny :) Jeśli chodzi o pierwszy link to nie jest on mój a drugi tak...tyle że tam napisałam, że jak będę mieć właśne mieszkanko a jak narazie mieszkam z rodzicami, studiuje zaocznie i nie pracuję...a zawsze mi się marzył rudy kociak i pies labradorek więc może jak wyjdę za mąż to sobie takiego sprawie ;) jak narzie nie mam kasy i własnego mieszkanka...:(

Zatem sorki :) Po prostu sprawdzam :) Drugi post jest jak najbardziej ok, w powiazaniu z pierwszym tworzyl kiepska miksture! Pozdrawiam i zycze powodzenia (a ja dalej licytuje ten brykiet od agi)!
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Śro maja 31, 2006 19:05

PO za tym tamta Pausia jest z Poznania a ja z Poręby :)
Kurcze a ostatnio było szczepienie psów i mogłam tego pana spytać...ehh nie pomyślałam...poszukam z tej listy weterynarza :) może akurat :)

pausia

Post » Sob cze 10, 2006 17:32

MartaK pisze:
pausia pisze:Byłam u weterynarza i pytałam o koszt, powiedział, że od 110 do 150 zł i o ie dobrze pamiętam trzeba jeszcze co miesiąc na zastrzyk który kosztuje 40 zl...ale uznał, że to nie jest zdrowe dla kota i nie poleca...

Pausia, idz lepiej do innego weta. Jesli ten twierdzi, ze dla kotki sterylka nie jest zdrowa, to znaczy ze nie jest lekarzem, ktoremu mozna ufac. Naprawde :roll: Ten zastrzyk, to chyba nie po sterylce - mysle, ze on mowil o popdawaniu hormonow ZAMIAST sterylki (co jest dla kotki zdecydowanie bardziej szkodliwe...).

Skad jestes? Mamy na forum liste wetow polecanych - poszukamy jakiegos w Twojej oklicy.

Pausia chyba miała na mysli ten zastrzyk, to on nie jest zdrowy, nie sterylka.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Sob cze 10, 2006 17:49

Pausia a z poznania do Poreby to daleko?

edit.juz sprawdzilam.dosc daleko.
Obrazek

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Nie cze 11, 2006 0:37

Poręba koło Zawiercia. Do Poznania kaaaaawał drogi :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Nie cze 11, 2006 8:45

no widzialam wlasnie, ze daleko:) a chcialam sprawdzic bo tam w ogloszeniu bylo poznan i okolice :oops:
Obrazek

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Nie cze 11, 2006 22:43

Pierwsza aukcja zakończona :) Poproszę o informację o koszcie zabiegów i nr konta/ adres, na który wysłać przekaz pocztowy.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 13, 2006 20:44

Dziewczyny jesteście kochane!TYlko muszę przejść do innego weterynarza i spytać o koszt...

pausia

Post » Śro cze 14, 2006 23:05

Poczekamy :) Masz zapewnione dofinansowanie, poza tym spytaj- może uda się dostać rabat na 2 kotki 8) Powodzenia! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt cze 16, 2006 16:22

przypominam się 8) 45 zł czeka na Ciebie :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie cze 18, 2006 11:03

PO czwartu napewno się udam do wetabo teraz mam sesję i mnóstwo nauki...więc nawet nie myślę o niczym innym...

pausia

[poprzednia][następna]