Bombelek !!!
napisz jaki jest koszt sterylki w Boliłapce to może, jak dam radę wyksztusić, zakończymy licytację krótkim bocznym cięciem - kuferek za jedną kocinę i pomożesz mi wybrać delikwentkę do zabiegu...
a na razie 55,55
... że tylko jedna kota? No jasne, że lepiej by brzmiało, że zafunduję "unisex" tym pozostałym 10 czekającym w kolejce i w kuferku do domu zabiorę - na zawsze... eeech... marzenie...
a na razie 60,05 a co!!!
Majszczur,
Boliłapka zorganizowała specjalna ofertę na sterylizacje kotów bezdomnych (działkowych - piwnicznych). Nie zdradze wielkiej tajemnicy jesli powiem ze przy pewnej ilości kotow miesiecznie jest to 80 zł. Dochodza jeszcze ewentualne koszty przetrzymania. Ale ja zbieram na same sterylizacje poniewaz inne koszty finansuje moja Mama i znajoma działkowiczka.
Mozemy umowic sie, że jesli jestes gotów zaplacic taka cene to umawiamy sie na odbior osobisty a innym (zainteresowanym) podam (na pw) adres gdzie mozna takie skrzyneczki zakupic. Decyzja nalezy do WAS!
chyba powinnam dodac, ze te skrzyneczki nie sa mozliwe do kupienia w stałej ofercie, one sie pojawiaja raz na jakis czas. Wiec nie wiem czy dobrym wyjsciem jest zamkniecie licytacji przed koncem. Jesli decyzja moze nalezec do mnie to umowmy sie na sprawiedliwa walke do konca !!
Kotke po sterylizacji odbieram we wtorek.
Bombelek,
moja decyzja: biorę w ciemno za 100pln.
Może być?
a w wielkiej tajemnicy Wam powiem, że wiem gdzie można owe skrzyneczki nabyć i sama podobne na sprzedaż robię
sorry, nie zauważyłam Twojego Bombelek drugiego postu, kiedy podawałam swoją ostatnią kwotę, a więc nie traktujmy jej jako ostateczną tylko kolejną w licytacji, jazda!