aga66 pisze:Iza pokaż Givenchy Organza. Za ile chcesz go sprzedać? To jest świetny zapach, kilka razy go miałam i mimo ilości zapachów jakie lubię ten jest wyjątkowy
Jutro Aguś.

Moderator: Moderatorzy
aga66 pisze:Iza pokaż Givenchy Organza. Za ile chcesz go sprzedać? To jest świetny zapach, kilka razy go miałam i mimo ilości zapachów jakie lubię ten jest wyjątkowy
Koki-99 pisze:Iza, a ten Bamboo jak byś określiła? Może go wezmę.
iza71koty pisze:vega29 pisze:Biorę Jil
Pięknie dziękuję.![]()
to będzie koniec czy jeszcze mam popatrzeć co mam?
Miało już nie być perfum?hmm.....![]()
iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Iza, a ten Bamboo jak byś określiła? Może go wezmę.
Nie- nie weżmieszbo ten zapach Ci się nie spodoba.Popatrzę co jeszcze mam.
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Iza, a ten Bamboo jak byś określiła? Może go wezmę.
Nie- nie weżmieszbo ten zapach Ci się nie spodoba.Popatrzę co jeszcze mam.
No skoro tak mówisz. Ale jaki on jest? Słodki, kwiatowy, owocowy, ciężki, jak go określasz? Ja czasem lubię poeksperymentować
Koki-99 pisze:Niestety nie znam. Ale w opiniach jest, że kwiatowo-zielony, więc myślałam, że to jakiś świeżak, który się potem ociepla.
iza71koty pisze:
A ten Loreal co kupowałaś?Dobrze się sprawdziły?
iza71koty pisze:a to znasz?
GIVENCHY Ange ou Demon
iza71koty pisze:a to znasz?
GIVENCHY Ange ou Demon
vega29 pisze:iza71koty pisze:vega29 pisze:Biorę Jil
Pięknie dziękuję.![]()
to będzie koniec czy jeszcze mam popatrzeć co mam?
Miało już nie być perfum?hmm.....![]()
No Jil mnie przekonała. Zapłacę i mi odłożysz, może jeszcze coś wypatrzę, bo wysyłka z wiadomych względów nie jest wcale pilna
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:a to znasz?
GIVENCHY Ange ou Demon
Niestety nie znam. Wiesz co? Ja spróbuję tego "bambusa". Jak mi nie przypasuje, to odsprzedam albo młodej wcisnę, bo ta butelka taka mi się dziewczęca wydajeI poczekam jeszcze na dokładkę, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasia.winna i 12 gości